up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Nike

Nike Intensity

plus
  • Play videoNike Intensity
  • Nike Intensity

Nike Intensity

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Nike Intensity

Nike Menns Intensity Training Belt.Kommer du til å kjøpe Nike Intensity? Alle produktene fra Nike har den beste kvaliteten sånn at du kan nyte dine aktiviteter uten noe supplimant. Legg inn din bestilling på Nike Intensity og motta den innen få dager. Vårt mål hos traininn er å gjøre gode avtaler tilgjengelig for alle. Vi har et stort tilbud av fitness utstyr og livsstilsartikler som er unikt.

Spesifikasjoner Nike Intensity

Farge

Kundeomtaler og spørsmål (7)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Legge merke til

-

Jeg var veldig imponert over vedlikeholdet av dette ærlig perfekte beltet ingen klager

Veldig bra

-

Perfekt belte og supersnabb frakt

Veldig fint produkt

-

Beltet ser fint ut og praktisk. Jeg er tilfreds ^^

Alt er super!

-

Belt av veldig høy kvalitet, takk for arbeidet ditt, levering til Moskva var rask. Dessverre passet ikke beltet i størrelse, men dette er min feil. Jeg skal gi dette til en venn, og jeg vil bestille en til meg selv! Veldig kult, takk! Fra Russland med kjærlighet :)

Belte

-

Veldig bra produkt, kom til tiden ærlig talt ikke noe å si

Veldig bra

-

Det beste LPO-beltet jeg noensinne har brukt, har Nike overgått seg selv ved å bringe dette beltet på markedet. Fast og solid og med Nike kvalitetsstandarder. Jeg handler ikke for noe.

Beskatning

-

God kveld, jeg elsket beltet jeg kjøpte, god pris, jeg kom perfekt hjemme hos meg, det eneste jeg hadde, var at de ikke varslet meg om at jeg måtte betale import, og derfor leverte de ikke pakken fordi jeg ikke hadde kontanter, de måtte returnere senere til hjemmet mitt. Takk!

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up