up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Nike
360

Nike Leggings One Lux

Nike Leggings One Lux

plus
  • 360Nike Leggings One Lux
  • Play videoNike Leggings One Lux
  • Nike Leggings One Lux
  • Nike Leggings One Lux

Nike Leggings One Lux

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Nike Leggings One Lux

Hvis du elsker å trene og skulpturere kroppen din hver dag, vil Nike One Luxe strømpebuksen være dine trofaste rutinemenn. Fleksibelt, ugjennomsiktig stoff blander seg med Oregonians nyeste svetteabsorberende og beskyttende teknologi for å gi deg strømpebukser du vil ha på deg hele dagen.

One Luxe er laget av en polyester / elastanblanding og er designet med Dri FIT- teknologi for å avvise svette fra huden din, og holde deg alltid tørr og komfortabel. Disse strømpebuksene har også et elastisk linning med ryggen som konturerer din naturlige form og gir deg økt lumbal fleksibilitet når du trener. One Luxe har også sømløse sider for en myk, minimal finish.

For ekstra bekvemmelighet inkluderer disse strømpebuksene et par sydd på lommer i linningen i tilfelle du trenger å ta med deg smarttelefonen og kortene dine. Møt superheltens stramme dameopplæring. Nike All In Tights er designet for å bære godt forbi treningen, og har en smalere midjebånd, rikelig lagringsplass og feminine design linjer, slik at du kan takle det hele og se bra ut mens du gjør det.

Egenskaper:

Flatterende utseende i en allsidig design.

Mid rise waistband gir en sikker, slank følelse.

Flere lommer holder viktige ting i nærheten.

Ikonisk V-form søm på bakken gir et smigrende utseende.

Utenfor bensømmen er fjernet for allsidig stil. Det hjelper tights ser mer ut som en legging og mindre som en trening stram.

spesifikasjoner:

75% POLYESTER

25% SPANDEX


Ikke vent lenger og kjøp Nike Leggings One Lux. For annen informasjon om egenskapene til Nike Leggings One Lux kan du komme i kontakt med traininn gjennom vår kontakt side. traininn tilbyr en eksklusiv kolleksjon av Dameklær for fitness og annen fritidsaktivitet . Vår Dameklær vil sikre at du nyte din idrett og daglig aktivitet, og gjøre livet ditt mer komfortable med vår unike utvalg av Tights artikler.

Spesifikasjoner Nike Leggings One Lux

Lengde
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (2)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Veldig behagelig og stilig

-

Veldig behagelig og stilig. jeg anbefaler

Jordifefa@gmail.com

-

De er komfortable, ugjennomsiktig, de er senket, og du må være kontinuerlig subiendoteler

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up