up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Nike
360

Nike Leggings One Luxe HTR

Nike Leggings One Luxe HTR

plus
  • 360Nike Leggings One Luxe HTR
  • Play videoNike Leggings One Luxe HTR
  • Nike Leggings One Luxe HTR
  • Nike Leggings One Luxe HTR

Nike Leggings One Luxe HTR

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Nike Leggings One Luxe HTR

Hvis du elsker å trene og skulpturere kroppen din hver dag, vil Nike One Luxe HTR-strømpebuksen være dine trofaste rutine følgesvenner. Den siste svetteabsorberende teknologien fra Oregonianerne blandes med en lyng, kurvlignende struktur som gir deg ytelse hele dagen.

One Luxe HTR er laget av en polyester / elastanblanding og er designet med Dri FIT- teknologi for å avvise svette fra huden din, og holde deg alltid tørr og komfortabel. Disse strømpebuksene har også et elastisk linning med ryggen som konturerer din naturlige form og gir deg økt lumbal fleksibilitet når du trener. One Luxe HTR har også sømløse sider for en myk, minimal finish.

For ekstra bekvemmelighet inkluderer disse strømpebuksene et par sydd på lommer i linningen i tilfelle du trenger å ta med deg smarttelefonen og kortene dine. Nike.

SWEAT WICKING STØTTE I EN MIDT RISE TIGHT.

EGENSKAPER:

Nike Tights har svettete og strekkende stoff som hjelper deg med å holde deg tørr og støttet gjennom rutinen din. Lommer i linningen holder treningens nødvendigheter tett, og minimale designlinjer skaper et flatterende utseende.

76% POLYESTER, 24% SPANDEX.

Linningen har 2 glider i lommene foran og en lomme i baksiden for å holde tingene dine tett.

Dri FIT-teknologi flytter svette fra huden din for å hjelpe deg med å holde deg tørr, komfortabel og fokusert.Hos traininn er vi dedikerte til å lage høykvalitets fitness produkter som vil gjøre din aktivitet mer behagelig. Er du interessert i og kjøpe Nike Leggings One Luxe HTR? Du er heldig siden traininn i Dameklær katalogen og Tights kategorien tilbyr vi andre fitness produkter som kan supplimentere din bestilling. Legg inn din bestilling nå og motta det innen et par dager.

Spesifikasjoner Nike Leggings One Luxe HTR

Lengde
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up