up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Nike

Nike Pro Therma Utility Tight

Nike Pro Therma Utility Tight

plus
  • Play videoNike Pro Therma Utility Tight
  • Nike Pro Therma Utility Tight
  • Nike Pro Therma Utility Tight

Nike Pro Therma Utility Tight

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Nike Pro Therma Utility Tight

Nike Pro Therma.

KROPPSJEMMEPRESTASJON.

EGENSKAPER:

Body skimming Nike Pro Therma herre strømpebukser har rikelig med stretch for å holde deg tørr, komfortabel og innelåst fra start til slutt.

88% POLYESTER, 12% SPANDEX.

Nike Pro-stoffet gir et raskt tørkende, svettevikende baselag med støtte som hjelper deg med å føle deg fastlåst og kjølig når handlingen blir varm.

Nike Therma-stoff hjelper deg med å styre kroppens naturlige varme for å holde deg varm, og ytelsen din høy når temperaturene er lave.

Oppdatert med et litt høyere midjebånd som er ventilert for pusteevne og tykkere for forbedret støtte.Akkurat nå er produktet Nike Pro Therma Utility Tight på lager hos traininn. Finn ut hvilken andre fitness produkter merketNike har i din nett fitness butikk. Gjør alle antrekk din egen med denne sesongens utvalg av Tights modeller. På traininn lager vi de nyeste stiler og design av Herreklær. Bla gjennom vårt utvalg og finne fitness artikelen som passer dine behov.

Spesifikasjoner Nike Pro Therma Utility Tight

Lengde
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Flott kjøp, bare den ene kommentaren

-

Produktet kom innen en uke og passer bra. Eneste bemerkningen er at jeg fikk den i en annen farge enn bestilt (jeg bestilte en svart / grå og fikk en grå / oliven en). Men jeg endte opp med å like det. God opplevelse.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up