`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Nike

Nike Pro Therma Utility

Nike Pro Therma Utility

  • Nike Pro Therma Utility
  • Nike Pro Therma Utility
  • Nike Pro Therma Utility

Nike Pro Therma Utility

Produktbeskrivelse Nike Pro Therma Utility

Nike Pro, EN PRESTASJON TETT SOM VIKKER, PÅSER OG STØTTER.

EGENSKAPER:

Nike Pro herre strømpebukser har en litt strammere passform på underbenene og et svettende, slitesterkt stoff med mye stretch for å holde deg tørr, komfortabel og støttet gjennom hele treningen.

88% POLYESTER, 12% SPANDEX.

Dri FIT-teknologien flytter svette fra huden din for raskere fordamping, slik at du holder deg tørr og behagelig gjennom hele treningen.

Et elastisk linning med justerbar justering av snorer gir en tilpasset passform når det er nødvendig.

Oppdatert med litt høyere linning som er ventilert for pusteevne og er tykkere for forbedret støtte.Kjøp din Nike Pro Therma Utility til den laveste prisen! I vår nettbutikk for fitness, traininn gjør dine drømmer blir virkelig! Finn Herreklær til uslåelige priser. Ta en titt på vår detaljerte beskrivelse med kjennetegn og omtaler som andre kunder som allerede har kjøpt Nike Pro Therma Utility. Finn de siste reduksjonene og oppdag alle våre tilbud i vår fitness katalog til forbløffende rabatterte priser!

Spesifikasjoner Nike Pro Therma Utility

Skjønn
Alder
Funksjoner
Lengde
Produkttype
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (3)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Nike pro - ingen ulemper!

-

Bare ypperlig kvalitet allround og passer ekte til størrelse. Veldig behagelig for løping og treningsstudio, og de ser bra ut. Benlengden er veldig bra for meg. Jeg liker at de skal være ved ankelen, og jeg er et 34 ben på innsiden, og XL er perfekt, og som 36 midje er passformen igjen plass på. Leveringen var veldig rask - disse gutta er super pålitelige, og jeg har brukt dem mange ganger uten problemer.

Kvalitet

-

Eksepsjonell kvalitet

Flott kjøp, bare den ene kommentaren

-

Produktet kom innen en uke og passer bra. Eneste bemerkningen er at jeg fikk den i en annen farge enn bestilt (jeg bestilte en svart / grå og fikk en grå / oliven en). Men jeg endte opp med å like det. God opplevelse.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk