up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Nike

Nike Rival Cup C

Nike Rival Cup C

Nike Rival Cup C

plus
  • Play videoNike Rival Cup C
  • Nike Rival Cup C
  • Nike Rival Cup C
  • Nike Rival Cup C

Nike Rival Cup C

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Nike Rival Cup C

Kjør lengre og vanskeligere med disse løpeskoene for menn som svarer på hver skritt med polstret støtte. Disse løpene har en skummelmidsåle og gummisål for komfort og fleksibilitet. Et støpt overlegg gir ekstra støtte, og en sok som passform gir dem en slank, tett, naturlig følelse.

Egenskaper:

Luftmask øvre for maksimal pusteevne

Pustende maskeforing

Cloudfoam mellomsåle for trinn i komfort og overlegen pute

FITFRAME 3D-støpt TPU bidrar til å øke stabiliteten rundt hælen

spesifikasjoner:

Vekt: 304 g

Runner type: naturlig


Nike Rival Cup C har Nike offisiell garanti fra produsent. Som en Nike offisiell forhandler er alle våre tilbud fitness artikler omfattet av en 2 års produsentgaranti . I traininn er vi dedikert til å velge høykvalitets Dameklær produkter som vil gjøre aktiviteten mer behagelig. Vi har en variasjon av Tops artikler som passer dine behov og få deg til å føle deg inspirert til å gjøre mer sport i din daglige rutine.

Spesifikasjoner Nike Rival Cup C

Farge

Kundeomtaler og spørsmål (5)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Nike rival bh

-

Veldig fornøyd

Veldig bra produkt

-

Jeg bruker den til løypekjøring og det fungerer utmerket. Det gir mer støtte enn resten av sportsbhene jeg har brukt. Pust veldig godt og evakuer svette.

Storhette

-

Det er en hette av veldig fint teknisk stoff, passer veldig bra og plager ikke, evakuerer svette veldig bra. Estetisk føles det bra

100% original

-

Hei alle sammen, god jul. Takk til trekkinn og dets ansatte for deres følsomhet for kundetilfredshetsorientert arbeid. Vi er takknemlige for den beste prisgarantien de tilbyr oss for den mest originale produktgarantien. Vi er takknemlige til Trekkinn for et veldig vellykket nettsted nesten over hele verden når jeg leverer ordrene mine fra Tyrkia 10. Takk, Trekkinn ...

Beste bh

-

Du kjenner umiddelbart forskjellen mellom en generisk € 20 sports-BH og en Nike-tekniker. BH-en strammes ikke, men holder alt veldig fast og stramt. Jeg bruker den til løping og er veldig fornøyd. Jeg kjøper den tilbake

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up