up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Nike
360

Nike Skoe Metcon Flyknit 3

Nike Skoe Metcon Flyknit 3

Nike Skoe Metcon Flyknit 3

Nike Skoe Metcon Flyknit 3

Nike Skoe Metcon Flyknit 3

Nike Skoe Metcon Flyknit 3

plus
  • 360Nike Skoe Metcon Flyknit 3
  • Play videoNike Skoe Metcon Flyknit 3
  • Nike Skoe Metcon Flyknit 3
  • Nike Skoe Metcon Flyknit 3
  • Nike Skoe Metcon Flyknit 3
  • Nike Skoe Metcon Flyknit 3
  • Nike Skoe Metcon Flyknit 3
  • Nike Skoe Metcon Flyknit 3

Nike Skoe Metcon Flyknit 3

Produktbeskrivelse Nike Skoe Metcon Flyknit 3

Fleksibel, lett og spesielt designet for CrossFit , Nike Metcon Flyknit 3 har alt du trenger for å gjennomføre intense, effektive treningsøkter. Disse treningsskoene har fått en stor oppgradering i hæl- og midtfotområdet for å gi deg større stabilitet i et bredt utvalg av fysiske aktiviteter og omgivelser.

Ved hjelp av det avanserte Flyknit-nettet har Metcon Flyknit 3 en øvre del som puster veldig godt og tilpasser seg foten som en sokk. Disse skoens støvlelignende design er supplert med en polstret hælkrage for å gi føttene mer komfort. I tillegg gir Flywire blonder system , vevd med Vectran filamenter, en høy støtte ideell for å holde foten alltid på plass.

For å gi Metcon Flyknit 3 større holdbarhet , har Nike besluttet å tilby TPU-forsterkninger på tåhetten og sidene, som er integrert i en slitesterk gummi yttersåle med lav profil som holder føttene på bakken uansett hvor hardt treningstempo. Tri Star-mønsteret på sålen, designet for å omfavne føttene for å gjøre tauklatring lettere, gir deg også enestående trekkraft på asfalt, betong og andre urbane overflater.
Nike Metcon Flyknit 3.

Treningssko til kvinner.

STABILBYGGET OG FORBEDRET KOMFORT.

Den mest komfortable Metcon til dags dato, gir Nike Metcon Flyknit 3 Women's Training Shoe den fleksible pusten i en Flyknit øvre med en oppdatert krage for komfort.

Dens fall i mellomsåle fungerer sammen med fast gummi i hælen for å gi holdbarhet og stabilitet for høy intensitetsintervaller.

Flyknit øvre gir slitesterk, men lett fleksibilitet.

Stretch woven bootie gir en sokk som passer.

Fast gummi i hælen gir holdbarhet og stabilitet.

Syntetiske overlegg i store slitasjeområder som tå og sidevegg øker holdbarheten.

Flywire-teknologien integreres i snørebåndet på midtfoten for en dynamisk passform som bidrar til å holde foten på plass uten å begrense den naturlige bevegelsen.

Sticky gummi i forfoten gir utmerket trekkraft der du trenger det mest.

Tynn webgummi i midtfoten brytes opp fra yttersålen til øvre for å motstå slitasje.Liker du Nike Skoe Metcon Flyknit 3? Gå inn på vår fitness seksjon og oppdage et stort utvalg av Damesko produkter og tilbehør som kan hjelpe deg å realisere dine fritidsaktiviteter. Vi bekrefter at fitness produktene er i perfekt stand. Ikke se noe videre! Vår kolleksjon av Damesko finnes i forskjellige farger og stiler.

Spesifikasjoner Nike Skoe Metcon Flyknit 3

Farge
Anbefalt bruk

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Fine treningssko

-

Fine treningssko

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up