up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Nike
360

Nike Skoe Metcon Flyknit 3

Nike Skoe Metcon Flyknit 3

Nike Skoe Metcon Flyknit 3

Nike Skoe Metcon Flyknit 3

Nike Skoe Metcon Flyknit 3

Nike Skoe Metcon Flyknit 3

plus
  • 360Nike Skoe Metcon Flyknit 3
  • Play videoNike Skoe Metcon Flyknit 3
  • Nike Skoe Metcon Flyknit 3
  • Nike Skoe Metcon Flyknit 3
  • Nike Skoe Metcon Flyknit 3
  • Nike Skoe Metcon Flyknit 3
  • Nike Skoe Metcon Flyknit 3
  • Nike Skoe Metcon Flyknit 3

Nike Skoe Metcon Flyknit 3

Produktbeskrivelse Nike Skoe Metcon Flyknit 3

Fleksibel, lett og spesielt designet for CrossFit , Nike Metcon Flyknit 3 har alt du trenger for å gjennomføre intense, effektive treningsøkter. Disse treningsskoene har fått en stor oppgradering i hæl- og midtfotsområdet for å gi deg større stabilitet i en rekke fysiske aktiviteter og innstillinger.

Ved å bruke det avanserte Flyknit-nettet har Metcon Flyknit 3 en meget pustende overdel som tilpasser seg foten din som en sokk. Disse skoens bootie-lignende design kompletteres av en polstret hælkrage for å gi føttene mer komfort. I tillegg gir Flywire- snøresystemet , vevd med Vectran- filamenter, en høy støtteideal for å holde foten alltid i posisjon.

For å gi Metcon Flyknit 3 større holdbarhet , har Nike bestemt seg for å gi TPU-forsterkninger på toppene og sidene, som er integrert i en lavprofil , slitesterk gummi yttersåle som vil holde føttene dine på bakken uansett hvor hardt det er. treningstempo. Tri Star-mønsteret på sålen, designet for å omfavne føttene dine for å gjøre klatring lettere, gir deg også en enestående trekkraft på asfalt, betong og andre urbane overflater. Nike Metcon Flyknit 3.

Kvinners treningssko.

STABILBYGGET OG FORBEDRET KOMFORT.

Den mest komfortable Metcon til dags dato, gir Nike Metcon Flyknit 3 Women's Training Shoe den fleksible pusten i en Flyknit øvre med en oppdatert krage for komfort.

Dens fall i mellomsåle fungerer sammen med fast gummi i hælen for å gi holdbarhet og stabilitet for høyintensitetsintervaller.

Flyknit øvre gir slitesterk, men lett fleksibilitet.

Stretch woven bootie gir en sokk som passer.

Fast gummi i hælen gir holdbarhet og stabilitet.

Syntetiske overlegg i store slitasjeområder som tå og lateral side øker holdbarheten.

Flywire-teknologien integreres i snørene ved midtfoten for en dynamisk passform som bidrar til å holde foten på plass uten å begrense den naturlige bevegelsen.

Sticky gummi i forfoten gir utmerket trekkraft der du trenger det mest.

Tynn webgummi i midtfoten brytes opp fra yttersålen til øvre for å motstå slitasje.Ikke vent lenger og kjøpe Nike Skoe Metcon Flyknit 3! Hos traininn, alle våre Damesko produkter har full produsentgaranti på merket Nike. Kjøpe i vår fitness butikk kan du dra nytte av fordelene som tilhører vår fitness samfunnet. Legg inn bestillingen nå og motta Nike Skoe Metcon Flyknit 3 så snart som mulig hjemme.

Spesifikasjoner Nike Skoe Metcon Flyknit 3

Farge
Anbefalt bruk

Kundeomtaler og spørsmål (3)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Fine treningssko

-

Fine treningssko

Fantastisk !!!

-

Perfekt til crossfit

Min første bestilling

-

Jeg liker fargen og størrelsen, men den øvre skosiden av snørene er veldig stram og ubehagelig. Jeg følte meg veldig skuffet fordi størrelsen er god "Jeg tror denne modellen passer for små ben og ikke bred også" Ta en større størrelse enn vanlig. Jeg hadde på meg 39 og spurte 40 og den var perfekt.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up