`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Nike

Nike Superset

Nike Superset

  • Nike Superset
  • Nike Superset
  • Nike Superset

Nike Superset

Produktbeskrivelse Nike Superset

Et uformelt lag for enhver trening, Nike Superset Tank wicks svetter vekk fra huden samtidig som du holder deg komfortabel med lett polyester stoff. Den avslappede pasningen gjennom kroppen gir komfort og mobilitet.

Egenskaper:

Nike Breathe-stoffet hjelper deg å holde seg tørt og kjølig.

Skulderømmer rulles fremover slik at du kan bevege seg fritt.

En liten hakk på sidesømmen bidrar til å lette mobiliteten.

spesifikasjoner:

Standard passform for en avslappet, enkel følelse

Stoff: 100% polyester

Omsorg:

Maskinvask


Kjøp nå din Nike Superset for bare 20.99 $. Laget av Nike Superset er tilgjengelig i en rekke størrelser og farger, og leveres komplett med alt du trenger. Hos traininn kan vi tilby den beste prisen på dine favoritt fitness produkter. Se hele vårt utvalg av T-skjorter i vår Herreklær avdeling.

Spesifikasjoner Nike Superset

Typer av ermer
Funksjoner
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (2)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Hyggelige, men store armhull.

-

En kul treningsskjorte av god kvalitet til en billig pris og en rimelig rask levering til Japan (ca. 2 uker). Den har store armhull, hvis det er noe du er opptatt av.

100% original

-

Hei alle sammen, god jul. Takk til trekkinn og dets ansatte for deres følsomhet for kundetilfredshetsorientert arbeid. Vi er takknemlige for den beste prisgarantien de tilbyr oss for den mest originale produktgarantien. Vi er takknemlige til Trekkinn for et veldig vellykket nettsted nesten over hele verden når jeg leverer ordrene mine fra Tyrkia 10. Takk, Trekkinn ...

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk