up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Oakley

Oakley Ellipse Full Zip Sweatshirt

plus
  • Play videoOakley Ellipse Full Zip Sweatshirt
  • Oakley Ellipse Full Zip Sweatshirt

Oakley Ellipse Full Zip Sweatshirt

Produktbeskrivelse Oakley Ellipse Full Zip Sweatshirt

Enten det er midtsesong eller skuldersesong, er det lett å temme kule temps i vår Ellipse FZ hettegenser med glidelås i full lengde. Et mykt fleece som bomull / polyester stoff gir essensiell kjernevarme, og hetten med snor beskytter hode og ører etter behov. Ribbede mansjetter og hem sikrer en sikker passform, og to skrå lommer hjelper deg med å lagre dine nødvendigheter.

Hvis det du trenger er Oakley Ellipse Full Zip Sweatshirt er det akkurat her og til den beste prisen. traininn har denne og andre fitness produkter som du er ute etter med den beste kvaliteten. Ikke la denne muligheten passere og utstyr deg selv for å praktisere din favorittsport i de best mulige forhold. Med vårt utvalg av Hettgenser støtter kan du finne alt du trenger på ett sted.

Spesifikasjoner Oakley Ellipse Full Zip Sweatshirt

Hette
Farge
Glidelåslengde

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up