up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Oakley

Oakley Ellipse Full Zip Sweatshirt

plus
  • Play videoOakley Ellipse Full Zip Sweatshirt
  • Oakley Ellipse Full Zip Sweatshirt

Oakley Ellipse Full Zip Sweatshirt

Produktbeskrivelse Oakley Ellipse Full Zip Sweatshirt

Enten det er midt i sesongen eller skuldersesongen, er det enkelt å temme kjølige temps i vår Ellipse FZ-hettegenser med glidelås i full lengde. En myk fleece som bomull / polyester gir viktig kjernevarme, og hetten med løpesnor beskytter hodet og ørene etter behov. Ribbestrikkede mansjetter og fald sørger for en sikker passform, og to skrå lommer hjelper deg med å oppbevare det viktigste


Oakley Ellipse Full Zip Sweatshirt har en 100% pengene-tilbake-garanti. Hvis for en eller annen grunn du ikke er helt fornøyd med ditt Oakley Ellipse Full Zip Sweatshirt som du har kjøpt hos traininn, har du 30 kalenderdager fra levering til du ønsker å returnere den. I tillegg kan du i vår nett fitness butikk oppdage en rekke produkter av merket Oakley og fullføre din bestilling av fitness produkter alltid til den beste prisen.

Spesifikasjoner Oakley Ellipse Full Zip Sweatshirt

Hette
Farge
Glidelåslengde

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up