up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Oakley

Oakley Genser Med Full Glidelås Ellipse

plus
  • Play videoOakley Genser Med Full Glidelås Ellipse
  • Oakley Genser Med Full Glidelås Ellipse

Oakley Genser Med Full Glidelås Ellipse

Produktbeskrivelse Oakley Genser Med Full Glidelås Ellipse

Enten det er midt i sesongen eller skuldersesongen, er det enkelt å temme kjølige temps i vår Ellipse FZ-hettegenser med glidelås i full lengde. En myk fleece som bomull / polyester gir viktig kjernevarme, og hetten med løpesnor beskytter hodet og ørene etter behov. Ribbestrikkede mansjetter og fald sørger for en sikker passform, og to skrå lommer hjelper deg med å oppbevare det viktigste


Ønsker du og vite hvilken andre relaterte fitness produkter Oakley har? Hos traininn, kan du kjøpe alle de nødvendige Hettgenser artiklene slik at du kan dra nytte av dine aktiviteter uten komplikasjoner. Oakley Genser Med Full Glidelås Ellipse er til best pris og på lager! Benytt deg av vårt sikre betalingssystemet på nett og høy? kvalitet etter? salgtjeneste.

Spesifikasjoner Oakley Genser Med Full Glidelås Ellipse

Hette
Farge
Glidelåslengde

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up