up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Odlo

Odlo Alma Natural Long Pants

Odlo Alma Natural Long Pants

plus
  • Play videoOdlo Alma Natural Long Pants
  • Odlo Alma Natural Long Pants
  • Odlo Alma Natural Long Pants

Odlo Alma Natural Long Pants

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Odlo Alma Natural Long Pants

Disse Alma Natural sweatpants er så komfortable, det er en god jobb de ser så bra ut (du vil aldri ta dem av). Hvis du har vært på utkikk etter den neste generasjonen av naturlig myke bukser til allsidig treningsøkt og yoga, er disse ultra komfortable og feminine kvinners buksene den perfekte passformen. Utformet med en blanding av naturlig fremstilt Modal, naturlig bomull og elastan, er resultatet et stoff som krymper mindre, strekker seg mer, er mykere å berøre og er mer absorberende enn tekstiler laget av ren bomull. Alma pants stretch terry stoff føles utrolig myk mot huden, samtidig som den avslappede pasningen sikrer maksimal bevegelsesfrihet. Hvis det er på tide å pensjonere dine gamle joggesko, gjør det i stil og naturlig komfort med Alma Natural buksen.

Egenskaper:

Ultra behagelig og feminint utseende

Laget av naturlige blandinger

Ekstremt hyggelig håndfølelse

spesifikasjoner:

Hovedstoff: 48% Modal, 47% Bomull, 5% Elastan Sett I: 48% Modal, 47% Bomull, 5% Elastan

Teknologi:

FAIR WEAR FOUNDATION MEMBERSHIP ODLO er medlem, med lederstatus, fra Fair Wear Foundation (FWF), som forsøker å forbedre arbeidsforholdene i tekstilindustrien over hele verden. FWF bekrefter at produsentene overholder sin oppførselskodeks og foretar hensiktsmessige forbedringer. Som et initiativ for flere interessenter er FWFs uavhengighet garantert fordi den styres av fagforeninger, frivillige organisasjoner og bedriftsforeninger. Åpenhet og ansvarlighet er sentrale prinsipper for organisasjonen.

Omsorg:

Maskinvask Vask Kall [30 °]

Ikke blekemiddel

Ikke tørk

Ikke stryk

Ikke tørk rent


Hvis du ser etter en nettbutikk som er spesialisert innen fitness utstyr, oppdag traininn. Som Odlo autorisert forhandler har alle våre fitness produkter full produsentgaranti av Odlo. Velg en av våre Dameklær kategorier og oppdag utvalget av Dameklær produkter som vi har for din favorittaktivitet. For å klart ut enhver tvil, ta kontakt med vårt team via telefon eller e-post. Ikke vent lenger!

Spesifikasjoner Odlo Alma Natural Long Pants

Lengde
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up