up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Odlo

Odlo Alma Natural Sleeveless T-Shirt

Odlo Alma Natural Sleeveless T-Shirt

plus
  • Play videoOdlo Alma Natural Sleeveless T-Shirt
  • Odlo Alma Natural Sleeveless T-Shirt
  • Odlo Alma Natural Sleeveless T-Shirt

Odlo Alma Natural Sleeveless T-Shirt

Produktbeskrivelse Odlo Alma Natural Sleeveless T-Shirt

Teknisk nok til lange treningsøkter, men likevel feminin nok til din casual sommer garderobe, er Alma Natural crew neck singlet så allsidig som den er stilig. Laget med en avslappet kutt som beveger seg lett og flyter med linjen i dine feminine kurver, blir Alma singlet kuttet lenger på baksiden for å holde deg dekket under de dypeste strekkene, mens den ermeløse singlet designen er perfekt for å vise ut solbrune og tonete deltoider . Utformet med en teknisk blanding av naturmaterialet Tencel ™ stoff og høyytelses polyester, er Alma ekstremt myk til berøring og føles godt mot huden. I mellomtiden betyr hurtigtørkingstider og utmerket fuktighetskrevende ytelse dette ultra komfortable tanketoppen er et flott tillegg til sommeren trening garderoben.

Egenskaper:

Ultra behagelig og feminint utseende

Laget av naturlige blandinger

Ekstremt hyggelig håndfølelse

spesifikasjoner:

59% Lyocell (Tencel), 41% Polyester

Teknologi:

FAIR WEAR FOUNDATION:

FAIR WEAR FOUNDATION MEMBERSHIP ODLO er medlem, med lederstatus, fra Fair Wear Foundation (FWF), som forsøker å forbedre arbeidsforholdene i tekstilindustrien over hele verden. FWF bekrefter at produsentene overholder sin oppførselskodeks og foretar hensiktsmessige forbedringer. Som et initiativ for flere interessenter er FWFs uavhengighet garantert fordi den styres av fagforeninger, frivillige organisasjoner og bedriftsforeninger. Åpenhet og ansvarlighet er sentrale prinsipper for organisasjonen.

Oeko Tex:

Odlos funksjonelle undertøy bærer Oeko Tex®-etiketten "Confidence in Textiles", som sertifiserer tekstiler som er testet for skadelige stoffer i samsvar med Oek Tex Standard 100. Vårt produkt oppfyller gjeldende menneskelige økologiske krav: Ingen kreftfremkallende ingredienser, ingen formaldehyd, fri for allergi forårsaker fargestoffer, hudvennlig pH-verdi.

Omsorg:

Maskinvask Vask Kall [30 °]

Ikke blekemiddel

Ikke tørk

Ikke stryk

Ikke tørk rent


Odlo Alma Natural Sleeveless T-Shirt er tilgjengelig i forskjellige alternativ og kjennetegn. Velg den som passer dine behov best og motta det hjemme om noen dager. I tillegg, i nett fitness butikken kan du finne Odlo Alma Natural Sleeveless T-Shirt relaterte produkter. Vårt utvalg av T-skjorter produkter er designet for å gi deg full trygghet, uansett intensiteten på treningen eller sportsaktivitet.

Spesifikasjoner Odlo Alma Natural Sleeveless T-Shirt

Typer av ermer
Farge
Funksjoner

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up