up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Odlo

Odlo Alma Natural Sweatshirt

Odlo Alma Natural Sweatshirt

plus
  • Play videoOdlo Alma Natural Sweatshirt
  • Odlo Alma Natural Sweatshirt
  • Odlo Alma Natural Sweatshirt

Odlo Alma Natural Sweatshirt

Produktbeskrivelse Odlo Alma Natural Sweatshirt

Perfekt for oppvarming, kjølig nedturer og avslappende stil, ser denne ultramoderne og feminine Alma Natural midlayer-toppen ut og føles så bra, du vil aldri ta den av. Designet som et helt formål, bruk overalt sportslig og uformelt lag, Alma Natural midlayer er laget med en blanding av naturlig hentet Modal, naturlig bomull og elastan. Den resulterende stoffblandingen krymper mindre, strekker seg mer, er mykere å berøre og er mer absorberende enn stoff laget av ren bomull. Klipp ut for å avsløre akkurat den rette mengden midriff, denne stilige toppen ser bra ut på en av våre sportsbriller eller et tettere passende grunnlag, og er den perfekte matchen for en kul sommer yoga økt. Hvis du har oppgradert din aktive garderobe til neste generasjon av naturlig myk, avslappet og feminin sportsklær - ta en titt på Alma.

Egenskaper:

Ultra behagelig og feminint utseende

Laget av naturlige blandinger

Ekstremt hyggelig håndfølelse

spesifikasjoner:

Hovedstoff: 48% Modal, 47% Bomull, 5% Elastan Sett I: 48% Modal, 47% Bomull, 5% Elastan

Teknologi:

Fair Wear Foundation:

Fair Wear Foundation Membership Odlo er medlem, med ledende status, fra Fair Wear Foundation (FWF), hvilke tiltak for å forbedre arbeidsforholdene i tekstilindustrien verden over. Fwf bekrefter at produsenter overholder deres kodeks og gjør passende forbedringer. Som en multi-interessent-initiativet, er FWF'S uavhengighet garantert fordi den styres av fagforeninger, organisasjoner og næringsliv. Åpenhet og ansvarlighet er de viktigste prinsippene i organisasjonen.


Ønsker du og kjøpe Odlo Alma Natural Sweatshirt? Du har kommet til riktig plass! I kategorien Hettgenser hos nett fitness butikken du kan finne et stort utvalg av ulike modeller til den beste prisen. Finn de beste fitness produkter, som er tilpasset dine behov på traininn. Ser du etter en gave? Ikke gå glipp av våre Dameklær tilbud.

Spesifikasjoner Odlo Alma Natural Sweatshirt

Farge
Glidelåslengde

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up