up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Odlo

Odlo Alma Natural

Odlo Alma Natural

plus
  • Play videoOdlo Alma Natural
  • Odlo Alma Natural
  • Odlo Alma Natural

Odlo Alma Natural

Produktbeskrivelse Odlo Alma Natural

Det er vanskelig å slå komforten som tilbys av de høyeste kvalitet naturlige fiberene i Odlo Alma Natural Baselayer Top i Crew Neck og Short Sleeves. Bruke deres Uber Comfy Burn Jersey Zhd Fabric, Odlo utformet Alma Baselayer, for å gi de høyeste nivåene av komfort - det er utrolig mykt å berøre takket være inkluderingen av naturlige fibre. Toppet er kuttet i en smigrende feminin form og har en kul ser utbrenthet som aldri er ute av sted. Enten det er en dag rundt i huset, eller du kommer på en sommertur med hundene, er Alma Baselayer toppen fra Odlo det perfekte valget.

Egenskaper:

Ultra behagelig og feminint utseende

Laget av naturlige blandinger

Ekstremt hyggelig håndfeeling

spesifikasjoner:

59% Lyocell (Tencel), 41% Polyester

teknologier:

Fair Wear Foundation Membership Odlo er medlem, med ledende status, fra Fair Wear Foundation (FWF), hvilke tiltak for å forbedre arbeidsforholdene i tekstilindustrien verden over. Fwf bekrefter at produsenter overholder deres kodeks og gjør passende forbedringer. Som en multi-interessent-initiativet, er FWF'S uavhengighet garantert fordi den styres av fagforeninger, organisasjoner og næringsliv. Åpenhet og ansvarlighet er de viktigste prinsippene i organisasjonen.

Odlos funksjonelle undertøy bærer Oeko Tex®-etiketten "Confidence In Textiles", som sertifiserer tekstiler testet for skadelige stoffer i samsvar med Oek Tex Standard 100. Vårt produkt oppfyller gjeldende menneskelige økologiske krav: Ingen kreftfremkallende ingredienser, ingen formaldehyd, fri for allergi Forårsaker fargestoffer, hudvennlig pH-verdi.

Omsorg:

Maskinvask Vask Kall [30 °]

Ikke blekemiddel

Ikke tørk

Ikke stryk

Ikke tørk rent


Hvis du er ute etter Odlo Alma Natural er du heldig. I vår fitness butikk har du den beste prisen tilgjengelig og med selvtilliten til at butikken gir deg lyst traininn. Ikke vent lenger og legg bestillingen på dine Dameklær produkter. traininn tilbyr et eksklusivt utvalg av T-skjorter for ulike typer aktiviteter. Vår T-skjorter er designet for å passe dine behov og gi deg full kontroll, uansett vær.

Spesifikasjoner Odlo Alma Natural

Typer av ermer
Farge
Funksjoner

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up