up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Odlo

Odlo Ermeløs T-Skjorte Maia Ease BL

Odlo Ermeløs T-Skjorte Maia Ease BL

plus
  • Play videoOdlo Ermeløs T-Skjorte Maia Ease BL
  • Odlo Ermeløs T-Skjorte Maia Ease BL
  • Odlo Ermeløs T-Skjorte Maia Ease BL

Odlo Ermeløs T-Skjorte Maia Ease BL

Produktbeskrivelse Odlo Ermeløs T-Skjorte Maia Ease BL

Slå på treningsstudioet med trygghet denne sesongen i Odlos nye Maia Ease BL crew neck-singlet for kvinner, en smigrende og funksjonell trenings-topp for hver kvinne. Den perfekte baselageren for å strekke, løpe, løfte og bøye, denne stretchbare PES toppen beveger seg med deg og føles behagelig uansett hvordan du beveger deg. En feminin kutte flatterer hver kropp og sporty korsede racerbremser, slik at du føler deg støttet og sikker, slik at du kan bevege deg uhindret. For en moderne og atletisk topp som bringer mer til trening, nå for den nye Maia Ease BL-crew neck-singleten for kvinner.

Egenskaper:

Stoffblanding

Komfort

spesifikasjoner:

87% Polyester, 13% Elastan


Med Odlo Ermeløs T-Skjorte Maia Ease BL kan du nyte dine fritidsaktiviteter uten komplikasjoner. Hvis du liker merket Odlo og deres fitness produkter, gå inn på kategorier av Dameklær produkter som du leter etter og legge inn bestillingen så snart som mulig og motta det innen noen få dager. Vårt mål ved traininn er å lage produkter av høy kvalitet tilgjengelig for alle med en effektiv verdensomspennende levering.

Spesifikasjoner Odlo Ermeløs T-Skjorte Maia Ease BL

Typer av ermer
Farge
Funksjoner

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up