up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Odlo

Odlo Helle Print BL Short Sleeve T-Shirt

Odlo Helle Print BL Short Sleeve T-Shirt

plus
  • Play videoOdlo Helle Print BL Short Sleeve T-Shirt
  • Odlo Helle Print BL Short Sleeve T-Shirt
  • Odlo Helle Print BL Short Sleeve T-Shirt

Odlo Helle Print BL Short Sleeve T-Shirt

Produktbeskrivelse Odlo Helle Print BL Short Sleeve T-Shirt

Kjøligere temperaturer betyr at trening utendørs kan være himmelsk, alt avhenger av å ta de riktige kledebeslutningene. For eksempel er det viktig å legge på et ytre skall som beskytter deg mot vind, regn og snø. Det perfekte midtsjiktet tilfører akkurat den rette mengden varme. Og en kjempeflott basellag er designet for å fukte fuktighet bort fra huden din slik at den kan fordampe raskt. Enten den bæres alene eller som en baselayer, har vår korte ermet Helle Print BL Top en myk hånd som føles flott ved siden av huden din og gir utmerket fuktighetsbehandling for å holde deg tørr. Effect by Odlo er en sølvion, anti-bakteriell behandling som forhindrer ubehagelig lukt, er fullstendig hudkompatibel og vil vare plaggets levetid. Et vakkert trykk vil lyse opp selv den dystreste dagen og matche våre Helle Short og Helle Tights.
Funksjoner:
Fuktighetsstyring
Myk håndfølelse
Effekt av ODLO
spesifikasjoner:
100% Polyester


Odlo Helle Print BL Short Sleeve T-Shirt er tilgjengelig i forskjellige størrelser og farger. Hvis du er interessert i å kjøpe Odlo Helle Print BL Short Sleeve T-Shirt fra din nett fitness butikk traininn, ikke nøl lenger, og motta det hjemme i noen dager. Hos traininn kan du finne den laveste prisgaranti for produkter av fitness utstyr fra merket Odlo.

Spesifikasjoner Odlo Helle Print BL Short Sleeve T-Shirt

Typer av ermer
Farge
Funksjoner

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up