up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Odlo

Odlo Lou Mesh Crew

Odlo Lou Mesh Crew

plus
  • Play videoOdlo Lou Mesh Crew
  • Odlo Lou Mesh Crew
  • Odlo Lou Mesh Crew

Odlo Lou Mesh Crew

Produktbeskrivelse Odlo Lou Mesh Crew

Den nye Lou Mesh BL korte ermerhalsen til kvinner er den perfekte treningsplaten for å bryte personopplysninger og skyve forbi gjennomsnittsnivået. Bygget med ytelsesmaterialer, tilbyr denne toppen den beste fuktighetsstyringen, holder deg tørr og fokusert gjennom vanskelige treningsøkter. Effekt av ODLO-teknologi holder lukt unna når treningsperioden går lang og en atletisk passform er behagelig og praktisk for lange treningsøkter. Laget for å øke pusteegenskapen og øke treningstiden din inne og ute, er Lou Mesh BL-korthalsen nakkestøyd et must når det gjelder neste trening.

Egenskaper:

Ytelsesmateriale for det beste fuktighetsmanagemnet

Åndbar og perfekt å trene

Effekt av ODLO

spesifikasjoner:

Hovedstoff: 75% Polyester, 18% Lyocell (Tencel)

7% Elastan Sett I: 75% Polyamid, 25% Elastan

Teknologi:

Effekt:

Naturlig luktforebygging Silver Ion Particles Sewed In Technology

Fairwear:

FAIR WEAR FOUNDATION MEMBERSHIP ODLO er medlem, med lederstatus, fra Fair Wear Foundation (FWF), som forsøker å forbedre arbeidsforholdene i tekstilindustrien over hele verden. FWF bekrefter at produsentene overholder sin oppførselskodeks og foretar hensiktsmessige forbedringer. Som et initiativ for flere interessenter er FWFs uavhengighet garantert fordi den styres av fagforeninger, frivillige organisasjoner og bedriftsforeninger. Åpenhet og ansvarlighet er sentrale prinsipper for organisasjonen.

Oekotex:

Odlos funksjonelle undertøy bærer Oeko Tex®-etiketten "Confidence in Textiles", som sertifiserer tekstiler som er testet for skadelige stoffer i samsvar med Oek Tex Standard 100. Vårt produkt oppfyller gjeldende menneskelige økologiske krav: Ingen kreftfremkallende ingredienser, ingen formaldehyd, fri for allergi forårsaker fargestoffer, hudvennlig pH-verdi.

Omsorg:

Maskinvask Vask Kall [30 °]

Ikke blekemiddel

Ikke tørk

Ikke stryk

Ikke tørk rent


Med Odlo Lou Mesh Crew, det garanterer det beste fitness utstyr. I tillegg til traininn finner du den beste kvaliteten til de beste prisene av sektoren. Velg oss som din fitness butikk, og fokuser kun på å nyte komforten som de beste merkene gi deg som Odlo. Vårt team av fitness eksperter deler sine ærlige vurderinger for å hjelpe deg med å ta den beste beslutningen. Alt dette for å sikre at du får den billigste Dameklær tilbudet hver gang.

Spesifikasjoner Odlo Lou Mesh Crew

Typer av ermer
Farge
Funksjoner

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up