up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Odlo

Odlo Shift Medium

Odlo Shift Medium

plus
  • Play videoOdlo Shift Medium
  • Odlo Shift Medium
  • Odlo Shift Medium

Odlo Shift Medium

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Odlo Shift Medium

Klipp for ytelse og allsidighet dagens allsidige idrettsutøver trenger trening, Shift BL Bottom 7/8 treningsbelter gir stor støtte, myk hudfølelse og allsidighet. Utformet med høy kompaktitet, har disse treningsbelterne en sjenerøs middels midje for en smigrende, støttende passform som holder deg dekket under de dypeste yoga-bevegelsene. I mellomtiden gir det elastiske elastiske stoffet et middels nivå av støtte og maksimal bevegelsesfrihet, som bidrar til å bekjempe muskelmasse og holde treningen økt. En diskret lomme gir deg et praktisk sted å stoppe nøkkelen din, mens ODLOs Effect-teknologi låser en permanent antibakteriell behandling i stoffet, forbyder svette lukt og hjelper deg til å føle seg frisk gjennom hele treningen. Bygget for å maksimere utholdenhet under lange sommer treningsøkter, velg våre Shift Medium-strømpebukse når utholdenhet og bevegelsesfrihet er mest nødvendig.

Egenskaper:

Kompakt og myk berøring

Middels midjehøyde

Nøkkellomme

spesifikasjoner:

Hovedstoff: 71% Polyester, 29% Elastan Fôr: 79% Polyamid, 21% Elastan

Teknologi:

FAIR WEAR FOUNDATION:

FAIR WEAR FOUNDATION MEMBERSHIP ODLO er medlem, med lederstatus, fra Fair Wear Foundation (FWF), som forsøker å forbedre arbeidsforholdene i tekstilindustrien over hele verden. FWF bekrefter at produsentene overholder sin oppførselskodeks og foretar hensiktsmessige forbedringer. Som et initiativ for flere interessenter er FWFs uavhengighet garantert fordi den styres av fagforeninger, frivillige organisasjoner og bedriftsforeninger. Åpenhet og ansvarlighet er sentrale prinsipper for organisasjonen.

Oeko Tex®:

Odlos funksjonelle undertøy bærer Oeko Tex®-etiketten "Confidence in Textiles", som sertifiserer tekstiler som er testet for skadelige stoffer i samsvar med Oek Tex Standard 100. Vårt produkt oppfyller gjeldende menneskelige økologiske krav: Ingen kreftfremkallende ingredienser, ingen formaldehyd, fri for allergi forårsaker fargestoffer, hudvennlig pH-verdi.

Effekt:

Naturlig luktforebygging

SILVER ION PARTICLES

SEWED IN TECHNOLOGY

Omsorg:

Maskinvask Varm [40 °]

Ikke blekemiddel

Ikke tørk

Ikke stryk

Ikke tørk rent


Elsker du fitness? Få din Odlo Shift Medium og nyt fritidsaktiviteter med trygghet og selvtillit som Odlo gir deg. Ikke glem at vi har et stort utvalg av Dameklær for alle størrelser og værforhold. For å gi deg de mest effektive fitness modellene mulig har de fleste av våre Tights artikler blitt utviklet i samarbeid med proffene!

Spesifikasjoner Odlo Shift Medium

Lengde
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up