up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Odlo

Odlo Zaha Tight

Odlo Zaha Tight

plus
  • Play videoOdlo Zaha Tight
  • Odlo Zaha Tight
  • Odlo Zaha Tight

Odlo Zaha Tight

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Odlo Zaha Tight

For kvinner som lever en aktiv livsstil og ikke er villige til å gå på kompromiss med stil eller funksjonalitet! Effektiviser treningen din denne sesongen i de svært fleksible og formfeste ZAHA Warpknit Tights for kvinner. Lette og fleksible, disse baselagers aktive bunnene er intenst komfortable på selv gjennom dine lengste og mest utfordrende treningsøkter. Bygget med Warpknit-teknologi som beveger seg og bøyer seg med deg, vil du gjerne strekke, skyve og bøye i alle retninger uten begrensning. En feminin form gir deg tillit til å komme seg ut og nyte favorittsporter, mens en slank passform holder bulk til et minimum. Få langvarig komfort og fluiditet i en ultimativ morsom og feminin form med disse bunnene fra ODLO. Hele kvinners Activewear-linje ble opprettet og utviklet i samarbeid med Zaha Hadid Design, designkontoret til "Queen of Curves".

Egenskaper:

Warpknit techlogy for bevegelsesfrihet

Lyshet og fleksibilitet

Flytende i feminin form

spesifikasjoner:

76% polyamid, 24% elastan

Teknologi:

FAIR WEAR FOUNDATION:

FAIR WEAR FOUNDATION MEMBERSHIP ODLO er medlem, med lederstatus, fra Fair Wear Foundation (FWF), som forsøker å forbedre arbeidsforholdene i tekstilindustrien over hele verden. FWF bekrefter at produsentene overholder sin oppførselskodeks og foretar hensiktsmessige forbedringer. Som et initiativ for flere interessenter er FWFs uavhengighet garantert fordi den styres av fagforeninger, frivillige organisasjoner og bedriftsforeninger. Åpenhet og ansvarlighet er sentrale prinsipper for organisasjonen.

Oeko Tex®:

Odlos funksjonelle undertøy bærer Oeko Tex®-etiketten "Confidence in Textiles", som sertifiserer tekstiler som er testet for skadelige stoffer i samsvar med Oek Tex Standard 100. Vårt produkt oppfyller gjeldende menneskelige økologiske krav: Ingen kreftfremkallende ingredienser, ingen formaldehyd, fri for allergi forårsaker fargestoffer, hudvennlig pH-verdi.

Omsorg:

Maskinvask Vask Kall [30 °]

Ikke blekemiddel

Ikke tørk

Ikke stryk

Ikke tørk rent


Akkurat nå, Odlo Zaha Tight er til best pris og er perfekt for dine aktiviteter. Hos traininn kan du finne andre produkter som supplimenterer i vår Dameklær katalog og særlig i vår Tights kategori. Vi har en rekke Tights som passer dine behov og for å føle deg inspirert til å gjøre mer sport i din daglige rutine.

Spesifikasjoner Odlo Zaha Tight

Lengde
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up