up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Odlo

Odlo Zaha

Odlo Zaha

plus
  • Play videoOdlo Zaha
  • Odlo Zaha
  • Odlo Zaha

Odlo Zaha

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Odlo Zaha

Design møter funksjon: Hele kvinners Activewear-linje ble opprettet og utviklet i samarbeid med Zaha Hadid Design, designkontoret til "Queen of Curves". Oppnå treningstrening denne sommeren i den sporty, støttende og stilige ZAHA Warpknit Bralette fra ODLO, en komfortabel bralette som er lett, fleksibel og klar til å øke treningsrutinen. Utformet med Warpknit-teknologi, bøyes denne sportsbaren som du strekker, og den beveger seg med deg for å oppnå økt støtte og bevegelsesfrihet i de mest utfordrende treningsøktene. En feminin og slank passform virker fantastisk og holder deg støttet, slik at du kan holde fokus helt på din sport. Lett og fleksibel, denne toppen holder deg i bevegelse og veier aldri deg ned.

Egenskaper:

Warpknit techlogy for bevegelsesfrihet

Lyshet og fleksibilitet

Flytende i feminin form

spesifikasjoner:

76% polyamid, 24% elastan

teknologier:

ODLOs Funksjonelle Undertøy bærer Oeko Tex®-etiketten "Confidence in Textiles", som sertifiserer tekstiler som er testet for skadelige stoffer i samsvar med Oek Tex Standard 100. Vårt produkt oppfyller gjeldende menneskelige økologiske krav: ingen kreftfremkallende ingredienser, ingen formaldehyd, fri av allergifremkallende fargestoffer, hudvennlig pH-verdi.

Omsorg:

Maskinvask Vask Kall [30 °]

Ikke blekemiddel

Ikke tørk

Jern lav varme

Ikke tørk rent


Nå kan du legge inn bestillingen uten å måtte forlate huset med traininn, nettbutikken som spesialiserer seg på fitness materiale. Vi vil at du skal nyte din fritid på en unik måte, og derfor tilbyr vi det største utvalget i Tops produkter av Odlo. Forespørr fitness produktene som er oppført som Odlo Zaha designet for å gi deg full behag mens du trener din favorittsport eller dine daglige aktiviteter.

Spesifikasjoner Odlo Zaha

Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lignende produkter

Se alle produkter flecha

clouse menu Lukk
up up