up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Polar
360

Polar A370 Activity Band

Polar A370 Activity Band

Polar A370 Activity Band

Polar A370 Activity Band

Polar A370 Activity Band

plus
  • 360Polar A370 Activity Band
  • Play videoPolar A370 Activity Band
  • Polar A370 Activity Band
  • Polar A370 Activity Band
  • Polar A370 Activity Band
  • Polar A370 Activity Band
  • Polar A370 Activity Band

Polar A370 Activity Band

Produktbeskrivelse Polar A370 Activity Band

A370 er en aktivitetssporing som du kan synkronisere med Polar Flow-appen via Bluetooth Smart for å lage en treningsrutine. Med denne enheten kan du spore din daglige aktivitet og til og med sove timer, slik at du kan vite hvordan din fysiske helse er.

Blant fordelene du har med denne sportsklokken, er at den tilpasser seg ethvert håndledd. Den har et låsesystem som forhindrer at knapper ringes ved et uhell. Gjennom den daglige, ukentlige eller månedlige visningen vil du kjenne informasjon knyttet til treningsøktene dine, slik at du kan dele denne informasjonen med samfunnet eller med treneren. På slutten vil du kjenne kaloriforbrenningen, med tanke på vekt, høyde, alder og kjønn

Denne modellen er kompatibel med Polar Flow-nettjenesten med Mac OS X 10.6 eller nyere og med PCer med Windows XP, 7 eller 8. Programvaren kobles til smarttelefonen din og lar deg vite varsler om samtaler, meldinger, e-postmeldinger og varsel om kalendere du har på mobilenheten din.

Polar A370 er en slank og sporty vanntett treningssporing som hjelper deg med å holde pulsen døgnet rundt med kontinuerlig hjertefrekvensovervåking, avansert søysporing og Polars unike treningsfunksjoner.

Bli kjent med hjertet ditt:

Lær hvordan hjertet ditt oppfører seg i vendingene dine i hverdagen. Polar A370s håndleddbaserte pulsmåler overvåker hjertefrekvensen 24/7, slik at du får et komplett oversikt over din daglige aktivitet. Polar A370 viser deg hvor mange kalorier du har brent, avslører din laveste og høyeste hjertefrekvens og viser deg hvordan hjertefrekvensen varierer i løpet av dagen.

Når du trener, hjelper Polar A370s hjertefrekvensveiledning deg til å trene på riktig intensitet og kjører deg mot dine treningsmål.

Sov godt med Polar Sleep Plus ?:

Å sove godt er viktig for din helse og velvære. Polars nye avanserte Sleep Plus-søvnanalyse gjør deg til en ekspert på egen søvn, og hjelper deg til en mer balansert livsstil.

Sleep Plus gir deg verdifull innsikt i søvn. Den sporer timingen, mengden og kvaliteten på søvnen din, og registrerer automatisk når søvn er avbrutt. Du kan angi ønsket søvntid og rangere søvn, og du får søvn tilbakemelding. Lær om dine sovemønstre og tenk på hva du kan gjøre for å få mest mulig ut av natten.

Bli tilkoblet:

Polar A370 er BFF med telefonen.

Når du trener utendørs, bruker Polar A370 telefonens GPS-signal til å spore tempoet og avstanden og å kartlegge ruten din.

Polar A370s smarte varsler holder deg i løkken selv når du ikke har tid til å sjekke telefonen. Du får varsler om innkommende anrop, meldinger, sosiale medier og kalenderavtaler rett på skjermen til Polar A370.

Hold deg på farten:

Polar A370 er din ultimate trenings kompis. Det gjør treningene dine enkle og praktiske med håndleddsbasert hjertefrekvenssporing og hjelper deg med å trene med riktig intensitet med hjertefrekvenssoner. Polar s unike og vitenskapelig godkjente Smart Coaching-funksjoner leder deg gjennom treningsøktene dine og gir deg motiverende tilbakemelding.

En aktiv livsstil handler om sunne valg utenfor treningsstudioet også. Polar A370 holder deg i farten i hverdagen din? Det gir deg et daglig aktivitetsmål og minner deg om å stå opp og flytte hvis du blir stående for lenge.

Polar Flow? oppnå mer:

Spor din aktivitet, analyser fremdriften din og oppnå mer med Polar Flow? Den komplette trenings- og treningsfolken til Polar A370, tilgjengelig på skrivebord og mobil.

Aktivitet:

Følg din daglige aktivitet og søvn, se daglige, ukentlige og månedlige oppsummeringer, og lær om helsemessige fordeler av dine daglige valg.

Opplæring:

Se alle treningsdataene dine, analyser ytelsen din og følg fremdriften din. Analyser raskt i appen og i dybden i webtjenesten. Planlegg treningsøkten eller sett opp et treningsprogram for en løpende hendelse.

Bli tilkoblet:

Bli sosial: Følg vennene dine, del dine prestasjoner eller bli med i grupper for å finne andre som liker en aktiv livsstil. Du kan koble din Polar Flow-konto til tredjepartstjenester, for eksempel MyFitnessPal, eller dele treningsdataene med PT med Polar Coach, Polar? S gratis online-verktøy for trenere.

Egenskaper:

Kontinuerlig hjertefrekvens:

Følg hjertefrekvensen døgnet rundt med Polars kontinuerlige håndleddbaserte hjertefrekvensløsning.

Kontinuerlig hjertefrekvens kompletterer Polars 24-timers aktivitetssporing. Kombinasjonen av kontinuerlig hjertefrekvensmåling og 24 timers aktivitetssporing tar hensyn til intensiteten av aktiviteten din mer omfattende? Selv aktiviteter med svært liten armbevegelse (for eksempel sykling eller gåing med dagligvareposer) kan regnes med ditt daglige aktivitetsmål og kalorier brenner mer nøyaktig. Pulsdiagrammet i Polar Flow-appen og webtjenesten viser hvordan hjertefrekvensen varierer i løpet av dagen, og du får også vite din høyeste og laveste hjertefrekvens på dagen og din laveste hjertefrekvens på natten.

Polars kontinuerlige hjertefrekvensløsning er intelligent, dynamisk og optimalisert for å komplettere 24/7 aktivitetssporing på best mulig måte. Din håndledningsenhet kontrollerer hjertefrekvensen med jevne mellomrom, og hvis det oppdager at hjertefrekvensen er forhøyet, begynner den automatisk å registrere den. Når hjertefrekvensen din går ned, stopper opptaket automatisk. Den automatiske hjertefrekvensopptaket begynner også når akselerometeret på håndleddet ditt oppdager et høyt aktivitetsnivå. På denne måten sørger din Polar-enhet for at du får kreditt for alle de viktige aktive øyeblikkene i dagen.

24/7 aktivitetssporing:

Sporer din daglige aktivitet på fem intensitetsnivåer i 24 timer i døgnet, syv dager i uken, og gir et komplett bilde av all aktivitet. Det teller din aktive tid, daglig brente kalorier, trinn, avstand fra trinn og søvn.

Det er basert på analysene av frekvensen, intensiteten og regulariteten til bevegelsene dine sammen med din fysiske informasjon.

Intensitetsnivåer er:

Hviler (søvn og hvile, ligger ned)

Sittende (sittende eller annen passiv oppførsel)

Lavt (stående arbeid, lyse husarbeid)

Medium (walking og andre moderate aktiviteter)

Høy (jogging, løping og andre intense aktiviteter)

Du kan også se hvordan ulike aktivitetsintensiteter akkumulerer daglig aktivitet: Jo høyere intensitet, desto raskere kommer du til å nå ditt aktivitetsmål. Finn flere eksempler for aktiviteter med lav, medium og høy intensitet i Polar Flow app og web service.

Sleep Plus:

De fleste voksne har det bra med åtte timers søvn, men søvnbehov kan variere fra person til person. Det anbefales at voksne får mellom 7 og 9 timers søvn. Din søvnbehov påvirkes av flere faktorer som individuelle egenskaper, treningbelastning, psykisk stress, kroppens tilstand og mulig søvngjeld.

Polar Sleep Plus registrerer automatisk timingen, mengden og kvaliteten på søvnen din basert på håndleddbevegelsene dine.

Søvntid viser total tid mellom når du sovnet og når du våknet.

Faktisk søvn viser hvor mye søvntid du faktisk brukte.

Avbrudd viser deg hvor mye tid du brukte våken om natten.

Søvnkontinuitet forteller deg hvor kontinuerlig søvnen din var på en skala på 1 5, hvor 5 gjenspeiler uavbrutt søvn. Jo lavere verdien jo mer fragmentert søvnen din var.

Du kan angi ønsket søvntid for å definere hvor lenge du tar sikte på å sove hver natt. Du kan også vurdere søvn. Du får tilbakemelding på hvordan du sovet basert på søvndata, ønsket søvntid og søvnkvalitet.

Overvåk dine langsiktige sovemønstre i Polar Flow. Ved å følge dine sovemønstre kan du se om de påvirkes av eventuelle endringer i ditt daglige liv og finne den rette balansen mellom hvile, daglig aktivitet og trening.

Aktivitetsmål:

Vi trenger fysisk aktivitet for å holde seg frisk. Aktivitetsmålet hjelper og motiverer deg til å holde deg aktiv hele dagen. Enheten din forteller deg ditt daglige aktivitetsmål og veileder deg om hvordan du kommer til det. Det er basert på dine personlige detaljer valgt aktivitetsnivå og generelle helseanbefalinger. Aktivitetslinjen på enheten fylles opp i løpet av dagen basert på varigheten og intensiteten av aktiviteten din.

Du kan holde deg aktiv i et moderat tempo gjennom dagen eller møte målet ditt raskere med mer intense aktiviteter. Enheten hjelper deg med å nå ditt daglige aktivitetsmål ved å gi praktisk veiledning som 'walk i 50 minutter eller jogge i 20 minutter'. Du finner flere tips om hvordan du skal nå Aktivitetsmål i Polar Flow-appen og webtjenesten.

Grunnlaget for Polar Activity Goal er bevisbaserte retningslinjer for fysisk aktivitet som fastslår minimal fysisk aktivitet som trengs for å oppnå viktige helsemessige fordeler. Helsefordelene inkluderer sunn kroppsvekt, sunne bein, muskler og ledd, psykologisk velvære og redusert risiko for visse sykdommer.

Aktiv tid:

Inkluderer kumulativ tid du bruker på føttene og på farten. Med andre ord, aktiviteter med lav, medium og høy intensitet betraktes som aktiv tid. For å få mer aktiv tid, unngå å sitte eller bryte opp regelmessig med korte turer.

Forskning har vist at både redusert tid brukt inaktiv og brudd på inaktivitet har helseforeninger. Bytte to timer med sitte om dagen med lav intensitet aktivitet forbruker kalorier som tilsvarer rask gange i 30 minutter.

Du kan se tiden brukt på forskjellige intensitetsnivåer i Polar Flow-appen og webtjenesten.

Trinn og avstand:

Enheten din teller trinnene og avstanden du går om dagen. Trinnene dine er estimert basert på frekvensen, intensiteten og regulariteten til håndleddbevegelsene dine.

Aktivitetsoversikt:

Lagrer all din daglige fysiske aktivitet. Du kan enkelt følge din daglige og langsiktige fysiske aktivitet i Polar Flow app og web service. Den totale aktive tiden er kumulativ tid for kroppsbevegelser som er bra for kropp og helse.

Du finner detaljert informasjon i Polar Flow-appen og webtjenesten, som tid brukt på ulike intensitetsnivåer, gjennomsnitt av daglig målgjennomføring, forbrenning av kalorier og trinntak, mengde inaktivitetsvarsler og søvntid og kvalitet.

Aktivitetsfordel:

Sporer alle dine aktive valg om dagen og viser hvordan de hjelper deg å holde deg frisk. Sterk vitenskapelig bevis eksisterer på de mange fordelene med fysisk aktivitet. Aktivitetsfordeler inkluderer, for eksempel hjertehelse, muskel- og beinhelse, stressreduksjon og søvnkvalitet.

Aktivitetsfordelen belønner deg ved å gi deg daglig, ukentlig og månedlig tilbakemelding, fordi jo mer regelmessig du beveger deg, desto større er helsemessige fordeler. Du kan sjekke hvordan du gjør det enten fra Polar Flow-appen eller webtjenesten.

Inaktivitetsvarsel:

Minner deg om å stå opp og unngå å sitte og stå stille for lenge? selv på de dagene når du får nok daglig aktivitet. Å være inaktiv har en negativ innvirkning på blodsirkulasjonen, stoffskiftet og energiforbruket.

Etter 55 minutter å være inaktiv, gir enheten deg en inaktivitetsvarsel som minner deg om å legge til aktive pauser i dine daglige rutiner. Hvis du fortsetter å være inaktiv i mer enn en time, vil du se et inaktivitetsstempel i dine daglige aktivitetsdata.

Du vil ikke få noen inaktivitetsvarsler om natten.

Sovevarighet og kvalitet:

Din treningsmaskin sporer automatisk varigheten av søvnen din og viser i Polar Flow-appen og webtjenesten hvor avslappet søvnen din har vært.

De fleste voksne har det bra med åtte timers søvn, men søvnbehovet kan variere fra omtrent seks til ni timer. Din søvnbehov påvirkes av flere faktorer som individuelle egenskaper, treningbelastning, psykisk stress, kroppens tilstand og mulig søvngjeld.

Ved å følge dine sovemønstre kan du se om de påvirkes av eventuelle endringer i ditt daglige liv og finne den rette balansen mellom hvile, daglig aktivitet og trening.

En vurdering av søvnkvalitet er avhengig av håndleddbevegelsene dine. Perioder når du sover fredelig og ikke flytter mye, beregnes som avslappende søvn. Perioder når du flytter og endrer posisjonen din, beregnes som rastløs søvn.

Opplæring:

Running Program:

Tren for et løpende arrangement med en personlig og adaptiv løpeplan i Polar Flow. Velg en av fire arrangementer, 5K, 10K, halvmaraton og maraton, og få en omfattende treningsplan som passer deg og dine mål.

Avhengig av valg og aktivitetsnivå, vil du motta et personlig løpsprogram som kan variere fra 9 til 15 uker i lengden. Running Program tilbyr også en grunnbyggingsfase som kan fungere i flere måneder før starten av den faktiske løpeplanen.

Running Program gir deg enkelt å følge instruksjoner, motiverende veiledning og støttende øvelser med videoinstruksjoner som tar gjetningen ut av trening.

Under individuelle treningsøkter styrer kompatible Polar-produkter deg i sanntid. Du kan se målpuls sone og målvarighet og justere trening for optimale resultater.

Hastighet og avstand fra håndleddet:

Mål hastigheten og avstanden fra bevegelsen av håndleddet. Bruk løpende sportsprofiler eller gå og la akselerometeret spore avstand og hastighet? innendørs og utendørs.

For nøyaktige avlesninger, husk å spesifisere din håndthet og andre fysiske innstillinger.

Kjører kadence fra håndleddet:

Running kadence er antall trinn du tar per minutt, delt med to. Running kadens fra håndleddet måles av akselerometeret i håndleddet, slik at det ikke er behov for ekstra utstyr, for eksempel fotputer.

Å være oppmerksom på løpekadens hjelper deg med å forbedre løpevirkningen og unngå skader. En lav kadens, for eksempel, kan bety at du er overstridende og legger unødig stress på kroppen din.

Håndledd hjertefrekvensmåling:

I polar håndleddbasert hjertefrekvensmåling er hjertefrekvensovervåking integrert i en enhet som kan brukes på håndleddet. Det gjør at du raskt og enkelt kan kontrollere hjertefrekvensen ved å skrive inn treningsmodus i enheten. Det måler din hjertefrekvens nøyaktig og enkelt, og gir treningsveiledning om hvordan du trener med riktig intensitet. Polar håndleddet basert hjertefrekvensmåling er basert på Polar proprietære optisk hjertefrekvensmodul for å gi best mulig resultat, med vekt på både design og funksjonalitet.

En av de viktigste faktorene i håndleddbasert hjertefrekvensmåling, for å sikre en nøyaktig lesing fra en håndleddbasert enhet, er å sikre en riktig passform. Klokken skal sitte bak håndleddet, med baksiden av klokken som passer godt mot håndleddet, men åpenbart ikke så stramt som å forhindre blodsirkulasjon eller føles ubehagelig.

Puls:

Hjertefrekvens (HR) er et utmerket mål for trening og treningsintensitet. I menneskekroppen reguleres hjertefrekvensen for å matche kroppens og miljøets krav. Når treningsintensiteten øker, øker hjertefrekvensen også for å matche økt energiforbruk og oksygenopptak.

Hjertefrekvensen kan uttrykkes som absolutt antall slag per minutt (bpm) eller i prosent av maksimal hjertefrekvens (% HRmax) eller hjertefrekvensreserve (% HRR). Absolutt hjertefrekvens under trening er ikke veldig informativ alene, men når den er uttrykt og tolket i forhold til HRmax eller HRR, bestemmer den individuell treningsintensitet.

Din hjertefrekvensverdi i slag per minutt (f.eks. 125 bpm) er individuell og kan ikke sammenlignes med en annen persons verdi. En prosentandel av din maksimale hjertefrekvensverdi derimot er sammenlignbar. For eksempel kan din venn ha en høyere hjertefrekvensverdi i bpm, men prosentandelen av din individuelle HRmax kan være den samme. Dette betyr at du har samme relative treningsintensitet.

HRmax:

Maksimal hjertefrekvens (HRmax) er det høyeste antallet hjerteslag per minutt (bpm) under fysisk anstrengelse. HRmax er individuelt og kan noe reduseres etter hvert som du blir eldre. Den setter den individuelle referanseverdien for treningsintensiteten og brukes til beregning av standard hjertefrekvenssoner og mange Polar Smart Coaching-funksjoner.

En aldersbasert HRmax er et grovt estimat av din maksimale hjertefrekvens, og den brukes som standard i de fleste Polar treningsapparater. Den mest pålitelige og sikreste måten å bestemme HRmax er å få den målt i en maksimal laboratorietest.

Hjertefrekvenssoner:

Gi en enkel måte å justere og overvåke intensiteten på treningen din. Ved å bruke hørefrekvenssoner kan du også følge hjertefrekvensbaserte treningsprogrammer. Standard sonene er basert på HRmax.

Forskjellige treningsintensiteter har forskjellige treningsfordeler, for eksempel lysintensitet forbedrer basisk aerob utholdenhet og hard intensitet forbedrer kroppens evne til å opprettholde høy intensitetsøvelse og maksimal oksygenopptak.

Standard hjertefrekvenssoner er delt inn i fem intensitetssoner basert på prosentandelen av maksimal hjertefrekvens:

Veldig lett (50? 60% HRmax)

Lys (60% 70% HRmax)

Moderat (70? 80% HRmax)

Hard (80? 90% HRmax)

Maksimum (90? 100% HRmax)

Du kan definere sonen begrense deg selv som du vil. Mer detaljert informasjon om dette finnes i Polar Flow-webtjenesten.

Zonepointer:

Et bevegelsessymbol i sonevisning i treningscomputeren din, som viser om du er inne i forhåndsinnstillingen eller ønsket målsone. Denne funksjonen hjelper deg med å nå ønsket intensitet / tempo / fartsmål.

Polar Fitness Test:

Estimerer ditt aerobic fitness i ro uten noen anstrengelse på bare fem minutter. Resultatet, Polar OwnIndex, evaluerer maksimal oksygenopptak (VO2max) og forteller om hvilket aerobisk treningsnivå du sammenligner med personer av samme alder og kjønn.

Testen er basert på hvilepuls, hjertefrekvensvariabilitet, kjønn, alder, høyde, kroppsvekt og selvbedømmelse av nivået på langsiktig fysisk aktivitet. Du kan sammenligne verdien din med befolkningsnormer, gjennomsnittsverdiene til personer av samme alder og kjønn.

Polar Fitness Test kan motivere deg til å starte, vedlikeholde eller øke fysisk trening. Du trenger bare treningscomputeren og en hjertefrekvenssensor.

For å kunne følge fremdriften skal testen alltid utføres under de samme forholdene, som betyr samtidig på dagen, i et fredelig miljø, og etter en lett treningsdag eller en hviledag.

Smart kalorier:

Beregner antall kalorier som er brent basert på dine individuelle data: din vekt, høyde, alder, kjønn, HRmax, HRrest, VO2max og intensiteten i treningen / aktiviteten din.

Hjertefrekvensbasert kaloriberegning brukes når hjertefrekvens måles, og det måler brent kalorier mest nøyaktig også under forhold som sykling eller løftevekter. Aktivitetsbasert kaloriberegning brukes i treningsdatamaskiner og aktivitetssporere, når hjertefrekvens ikke er tilgjengelig.

Du kan se kumulative energiforbruk (i kilokalorier, kcal) under trening og total kilokalorier av økten etter trening. Du kan også følge dine totale daglige kalorier.

Treningsfordel:

Hjelper deg til å forstå hvordan hver treningsøkt fordeler treningen din. Det gir deg også motiverende tilbakemelding umiddelbart etter trening. Med treningsfunksjonen kan du gjøre treningen mer variert ved å endre treningsintensiteten og varigheten.

Treningsfordel tilbakemelding er basert på treningsintensitet og varighet. Det leser inn hvor mye tid du bruker og hvor mange kalorier du brenner i hver intensitetssone. Du får en rask oversikt etter hver økt og for mer detaljert tilbakemelding, kan du enten sjekke treningsfilen din fra treningscomputeren eller senere i Polar Flow-appen eller webtjenesten.

Hjelper deg til å forstå hvordan hver treningsøkt fordeler treningen din. Det gir deg også motiverende tilbakemelding umiddelbart etter trening. Med treningsfunksjonen kan du gjøre treningen mer variert ved å endre treningsintensiteten og varigheten.

Treningsfordel tilbakemelding er basert på treningsintensitet og varighet. Det leser inn hvor mye tid du bruker og hvor mange kalorier du brenner i hver intensitetssone. Du får en rask oversikt etter hver økt og for mer detaljert tilbakemelding, kan du enten sjekke treningsfilen din fra treningscomputeren eller senere i Polar Flow-appen eller webtjenesten.

Sportprofiler:

Gir deg muligheten til å velge sporten som er relevant for trening fra over hundre Polarsport med sportsspesifikke rapporter. Du kan få den mest verdifulle informasjonen for deg fra din valgte sport.

Alle sportsprofiler er basert på viss logikk, og de vanligste (utholdenhets) sportene er forbedret med Polar-spesifikke multiplikatorer som påvirker beregning av kalori og treningsbelastning.

Du kan velge og justere dine egne favorittsporter og definere bestemte innstillinger for hver enkelt i Polar Flow. I mer avanserte treningsdatamaskiner kan du få skreddersydd visning under treningen og velge hvilke data du vil følge under trening, for eksempel hjertefrekvens eller bare hastighet og avstand.

GPS via mobil:

Når du trener utendørs og tar telefonen med deg, spores din fart, avstand og rute med telefonens GPS. For at denne funksjonen skal fungere, må du sørge for at telefonen får et GPS-signal, og at Bluetooth-tilkoblingen mellom telefonen og håndleddet fungerer.

Treningshistorie:

Lagrer de nyeste treningsfilene dine. Minnekapasitet og antall lagrede treningsfiler varierer i henhold til treningscomputeren og hva og hvor mye data er inkludert i filer (f.eks. Hjertefrekvens, GPS). Enkelte språk påvirker også minnekapasiteten.

Hjertefrekvens sensormodus:

Med hjertefrekvens sensormodus kan du bruke håndleddet til å spore hjertefrekvensen og overføre levende hjertefrekvensdata til andre Polar-produkter, for eksempel sykkeldatamaskiner, eller til kompatibelt treningsutstyr, apper og andre enheter via Bluetooth.

Enhet:

Mål:

Vekt: 31,7 g (S), 37,3 g (M / L)

Vise:

Oppløsning: 80 x 160

Vann motstand:

WR30

Oppladbart batteri

USB-kabel:

micro USB

Vis tekst på språk:

15

Bluetooth Smart:

Kobler din Polar-enhet og mulige sensorer til hverandre og lar deg synkronisere dataene dine via mobil. Det er en standardisert, trådløs kommunikasjonsteknologi som er optimalisert for lavt strømforbruk og basert på en åpen plattform.

Når det er koblet sammen, blir Bluetooth Smart-sensoren automatisk låst for å overføre data til treningscomputeren. Opplæringsdatamaskinen henter kun dataene dine fra senderen din.

Smarte varsler:

Gir deg mulighet til å holde deg oppdatert når du bærer treningscomputeren i hverdagen. Du vil motta varsler fra innkommende anrop, meldinger og pressemeldinger fra sosiale medier, og se dem på skjermen på treningscomputeren din.

Under treningen kan du se hvem som ringer og bestemme om du vil hente eller fortsette å trene.

Du kan definere hvilke meldinger du ønsker å motta i telefonens innstillinger eller slå av varsler helt fra treningscomputeren din.

Vibrasjonsvarsler

Alarm

Knapplås:

Holder knappene på treningscomputeren sikkerhetslåst, og unngår uønskede utilsiktede presser.

Dato og ugedag indikator

Tid på dagen (12 / 24h)

Firmware oppdatering:

Du vil motta programvareoppdateringer på enheten din via Flow.

Strømme:

Diary:

Tilbyr en enkel måte å følge opp med din trening, aktivitet og fremgang i Polar Flow-webtjenesten. Du kan se dataene dine i en daglig, månedlig eller ukentlig visning.

Dagboksdata inkluderer f. Eks. Gjennomførte treningsøkter og planer, testresultater og din daglige aktivitet.

Sosiale fôr:

Bli en del av Polar treningssamfunnet og møt andre Polar trenere der. Du kan dele dine egne oppgaver, som treningsøkter eller aktivitetssammendrag, eller du kan følge og kommentere treningsøkter eller aktivitetssammendrag for andre trenere.

Øyeblikkelig aktivitet og trening analyse:

Gir deg et øyeblikkelig, visuelt sammendrag av en treningsøkt eller din aktivitet i Polar Flow-appen. Du kan følge aktiviteten din i daglig, ukentlig eller månedlig visning.

Avansert aktivitet og trening analyse:

Lar deg enkelt analysere alle detaljer i trening og langsiktig fysisk aktivitet i Flow-webtjenesten. Du kan også få et dypere innblikk i treningsanalysene dine, for eksempel, sammenlign hjertefrekvensen mot fart, se detaljert rundeinformasjon eller analyser ytelsen din relatert til ruten.

Foruten de mange detaljene du får om din fysiske aktivitet og alle de helsemessige fordelene som følger med, kan du også få praktisk veiledning om hvordan du skal nå Aktivitetsmål og se dine inaktive perioder.

Opplæringsplanlegging:

Opprett detaljerte treningsmål i Flow-webtjenesten. Du kan lagre dem i treningsdagboken eller som favoritter for senere bruk og synkronisere dem til treningscomputeren din.

Du kan for eksempel angi kalorier, tid eller avstandsbaserte mål eller fasede hjertefrekvens eller hastighet / tempo basert mål. Med dine treningsmål kan du sikre at du får den ønskede treningseffekten.

Under treningen kan du enkelt følge veiledningen på treningscomputeren og få varsel med relevant informasjon på skjermen med lyd eller vibrasjonsvarsling.

Etter treningsøkten kan du gjøre en dypere analyse i Polar Flow webtjenesten hvordan du lykkes i forhold til målet ditt

Sport profil innstillinger:

Gir deg muligheten til å velge sporten som er relevant for trening fra over hundre Polarsport med sportsspesifikke rapporter. Du kan få den mest verdifulle informasjonen for deg fra din valgte sport.

Alle sportsprofiler er basert på viss logikk, og de vanligste (utholdenhets) sportene er forbedret med Polar-spesifikke multiplikatorer som påvirker beregning av kalori og treningsbelastning.

Du kan velge og justere dine egne favorittsporter og definere bestemte innstillinger for hver enkelt i Polar Flow. I mer avanserte treningsdatamaskiner kan du få skreddersydd visning under treningen og velge hvilke data du vil følge under trening, for eksempel hjertefrekvens eller bare hastighet og avstand.

Fremdrift følger opp:

Tilbyr deg et praktisk verktøy for å følge utviklingen din med rapporter og grafer over lengre perioder. I Uke, Måned og Årsrapporter kan du velge hvilken sport du vil inkludere til rapporten. I tilpasset periode kan du velge både perioden og sporten.

Data overføring:

kompatibilitet:

Kompatibel med PC Windows XP, Windows 7, Windows 8 og senere

Kompatibel med Mac OS X 10.6, OS X 10.7, OS X 10.8 og nyere

Kompatibel med Polar Flow web service

Kompatibel med Polar Flow mobilapp via Bluetooth Smart

Data eksport:

Lar deg manuelt eksportere data fra treningsøkten til tredjepartsapper og -tjenester som TCX-, GPX- eller CSV-filer. Du kan også zip filene for raskere nedlasting.

Eksempelvis kan du eksportere en bestemt rute i GPX-format eller en treningsøkt, inkludert nøkkelopplæringsdata som rute, hjertefrekvens, kalorier og kadens i TCX-format.

Lar deg manuelt eksportere data fra treningsøkten til tredjepartsapper og -tjenester som TCX-, GPX- eller CSV-filer. Du kan også zip filene for raskere nedlasting.

Eksempelvis kan du eksportere en bestemt rute i GPX-format eller en treningsøkt, inkludert nøkkelopplæringsdata som rute, hjertefrekvens, kalorier og kadens i TCX-format.

Treningshistorie eksport (fra polarpersonaltrainer.com til Polar Flow):

Du kan overføre treningsresultater og treningsresultater fra polarpersonaltrainer.com til Polar Flow med følgende polarprodukter: RCX3, RCX5, RC3 GPS, CS500, CS500 +, RS300X, RS800CX, CS600X, FT80, FT60, FT40 og FT7. Det er mulig å overføre enten en enkelt trening eller et fitness testresultat eller opptil 25 resultater om gangen.

Logg deg på Polar Flow med ditt polarpersonaltrainer.com brukernavn og passord. Trenings- og treningsresultatene blir overført fra din polarpersonaltrainer.com-konto til den tilhørende kontoen i Polar Flow (kontoen med samme brukernavn og passord). Legg merke til at du ikke kan velge kontoen du overfører resultatene til.

Kompatibilitet med tredjepart:

Tilbyr en enkel måte å koble din Polar treningsenhet til med tredjepartstjenester.

Dine trenings- og daglige aktivitetsdetaljer sendes automatisk og tilgjengelig for bruk i tjenestene der du tillater det. Nå kan du bli koblet sammen med Strava, TrainingPeaks, Apple Health Kit, Google Fit, MyFitnessPal og MapMyFitness,

Polar utvikler aktivt nye tredjeparts kompatible tjenester og vil kontinuerlig oppdatere informasjonen.

spesifikasjoner:

Mål:

Vekt: 31,7 g (S), 37,3 g (M / L)

Armbånds tykkelse: 13,5 mm

Armbåndsbredde: 23,5 mm

Armbåndsmateriale: Silikon

Armbåndsstørrelser: S, M / L

Tech:

Vanntett (WR30)

Bred synsvinkel fullfarge TFT-skjerm med kapasitiv berøringsskjerm

Skjermoppløsning 80 x 160 piksler (RGB)

Skjermstørrelse 13mm x 27mm

Polar proprietær optisk hjertefrekvensmodul (2 grønne lysdioder, 1 fotodiode, analog frontend)

Oppladbart 110 mAh batteri

Batterilevetid opptil 4 dager med 24/7 aktivitetssporing, inkludert 1 times trening per dag (uten smarte meldinger i bruk) med kontinuerlig HR

tilkobling:

Enkel trådløs synkronisering via Bluetooth® Smart med Polar Flow-appen

Micro USB-kontakt for lading og datasynkronisering med PC eller Mac via Polar FlowSync

Kompatibel med:

Datamaskin som kjører Mac OS X10.6 eller nyere og Windows XP, 7, 8, 10

Mobiltelefoner som kjører iOS7 eller nyere og Android 4.3 eller nyere

Polar Balans smart skala

Polar H10 hjertefrekvenssensor

Apple Health Kit, Google Fit, MyFitnessPal og MapMyFitness

Mer informasjon om telefonkompatibilitet tilgjengelig her

Oppdaterbar programvare:

UI språk: Engelsk, Tysk, Fransk, Spansk, Italiensk, Portugisisk, Finsk, Svensk, Norsk, Dansk, Nederlandsk, Japansk, Kinesisk (forenklet), Polsk, Russisk, Tyrkisk, Tsjekkisk, Indonesisk


Nå kan du legge inn bestillingen uten å måtte forlate huset med traininn, nettbutikken som spesialiserer seg på fitness materiale. Vi vil at du skal nyte din fritid på en unik måte, og derfor tilbyr vi det største utvalget i Smartbånd produkter av Polar. Forespørr fitness produktene som er oppført som Polar A370 Activity Band designet for å gi deg full behag mens du trener din favorittsport eller dine daglige aktiviteter.

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Batteri

-

Bra, jeg lurer på hvor lenge batteriet takk

våre eksperter svarer

Hallo,
Batterilevetiden til Polar A370 avhenger av modiene:
- Bare med aktivitetssporing er: 24h.
- Med aktivitetssporing og håndledd pulsføler: 7 timer
- Bruke mobiltelefonen GPS: opptil 12 timer.
Hilsen.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up