`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Puma

Puma Jaab XT

Puma Jaab XT

Puma Jaab XT

Puma Jaab XT

Puma Jaab XT

Puma Jaab XT

Puma Jaab XT

  • Puma Jaab XT
  • Puma Jaab XT
  • Puma Jaab XT
  • Puma Jaab XT
  • Puma Jaab XT
  • Puma Jaab XT
  • Puma Jaab XT
  • Puma Jaab XT
  • Puma Jaab XT

Puma Jaab XT

Produktbeskrivelse Puma Jaab XT

Den nye Jaab XT Mens er en unik, boks inspirert silhuett perfekt for den aktive og alternative fyren. Yttersålen har et gummimønster designet for flerveisbevegelser med en gummiinnpakning for ekstra trekkraft under boksinspirerte bevegelser. Hybrid innfall i forfoten legger pute og komfort til PROFOAM mellomsåle. Den øvre funksjonen har dristig merkevarebygging og en dobbeltsidig supporthistorie, og gir optimal støtte både i midtfoten og i hælen.

spesifikasjoner:

Mellomsåle:

Full lengde IMEVA mellomsåle sikrer lett komfort, mens aggressive gummiomslag på både side- og medialsiden sikrer sidestabilitet.

yttersåle:

Utvendigsål design funksjoner sunn gummi for en lett følelse som ikke sacrific traction for 360 graders bevegelser.

ØVERSTE:

Den øvre funksjonen har dristig merkevarebygging og en dobbeltsidig supporthistorie, og gir optimal støtte både i midtfoten og i hælen.


Er du interessert i Puma Jaab XT? For øyeblikket er produktene på lager hos traininn, din nett fitness butkk. Hos traininn vil du finne flere fitness produkter fra merket Puma. Ikke vent lenger og nyt fra Puma Jaab XT bare bare noen få klikk. Oppdag traininn sitt brede utvalg av fitness støtter nå.

Spesifikasjoner Puma Jaab XT

Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (2)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Superprodukt

-

bra produkt ankom i emballasjen etter mine forventninger. på den annen side bekymringer for levering med stafettpunktet for globalt stafett måtte jeg gjøre 80kms (AR for å gjenopprette en pakke i et annet stafettpunkt) mens jeg i basen måtte få den ut av arbeidslivet (5 km) fordi handelsmannen bestemte meg for at han mottok for mange pakker og valgte et stafettpunkt i motsetning til hjemmet mitt uten å spørre vår mening ... Heldigvis var leveransen gratis neste gang jeg velger colissimo 9euros .....

Vakre sko

-

Veldig bra regning, sko klasse og lett. for skolesport

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk