`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Puma

Puma Jaab XT

Puma Jaab XT

Puma Jaab XT

Puma Jaab XT

Puma Jaab XT

Puma Jaab XT

Puma Jaab XT

  • Puma Jaab XT
  • Puma Jaab XT
  • Puma Jaab XT
  • Puma Jaab XT
  • Puma Jaab XT
  • Puma Jaab XT
  • Puma Jaab XT
  • Puma Jaab XT
  • Puma Jaab XT

Puma Jaab XT

Produktbeskrivelse Puma Jaab XT

Den nye Jaab XT Mens er en unik, boks inspirert silhuett perfekt for den aktive og alternative fyren. Yttersålen har et gummimønster designet for flerveisbevegelser med en gummiinnpakning for ekstra trekkraft under boksinspirerte bevegelser. Hybrid innfall i forfoten legger pute og komfort til PROFOAM mellomsåle. Den øvre funksjonen har dristig merkevarebygging og en dobbeltsidig supporthistorie, og gir optimal støtte både i midtfoten og i hælen.

spesifikasjoner:

Mellomsåle:

Full lengde IMEVA mellomsåle sikrer lett komfort, mens aggressive gummiomslag på både side- og medialsiden sikrer sidestabilitet.

yttersåle:

Utvendigsål design funksjoner sunn gummi for en lett følelse som ikke sacrific traction for 360 graders bevegelser.

ØVERSTE:

Den øvre funksjonen har dristig merkevarebygging og en dobbeltsidig supporthistorie, og gir optimal støtte både i midtfoten og i hælen.


Hvis du ser etter en nettbutikk som er spesialisert innen fitness utstyr, oppdag traininn. Som Puma autorisert forhandler har alle våre fitness produkter full produsentgaranti av Puma. Velg en av våre Herresko kategorier og oppdag utvalget av Herresko produkter som vi har for din favorittaktivitet. For å klart ut enhver tvil, ta kontakt med vårt team via telefon eller e-post. Ikke vent lenger!

Spesifikasjoner Puma Jaab XT

Skjønn
Anbefalt bruk
Farge

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (3)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Puma jaab xt

-

Jeg anbefaler

-

Veldig bra

Gode produkter

-

Jeg anbefaler

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk