up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Puma
360

Puma Leggings Adriana Sitron

Puma Leggings Adriana Sitron

plus
  • 360Puma Leggings Adriana Sitron
  • Play videoPuma Leggings Adriana Sitron
  • Puma Leggings Adriana Sitron
  • Puma Leggings Adriana Sitron

Puma Leggings Adriana Sitron

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Puma Leggings Adriana Sitron

I sin første puma-kolleksjon introduserer den internasjonale supermodellen adriana lima bokseinspirerte ytelsesstykker med sterk streetwear-innflytelse. for harde hitters som tar tittelen uansett hvor de går, løfter dristig grafikk undervurderte farger, funksjonelle materialer og komfortable passformer. ytelsesfottøy beveger seg fra treningsstudioet til gatene til ringen, noe som gjør deg til den regjerende mesteren av club lima uansett hvor du går.

første stopp: treningsstudio. neste stopp: tittelplass. disse al leggings er en treningsstift fra adriana limas samling. tightsen med høy midje er designet med målrettet komprimering der du trenger det, mens det belagte stoffet har et nettingpanel for pusteevne og baklomme for oppbevaring. komme etter det.

fordeler:
komprimering: målrettet komprimering gir deg støtte der du trenger det mest
pusteegenskaper: ventilasjon i nettet holder deg kjølig og regulerer kroppstemperaturen


trekk:

tett passform
bredt elastisk linning for passform og komfort
stoffblokkering med nettinnsatser i underbenet
puma x adriana lima-logo i midjen bak


spesifikasjoner:

netting: 18% elastan, 82% nylon
skall: 77% polyester, 23% elastan


omsorg:

tørking horisontalt tørking horisontalt
ikke blekemiddel ikke blekemiddel
ikke tørr ren ikke renseri
ikke stryk
Kjenner du alle funksjonene til Puma Leggings Adriana Sitron? Hos traininn velger vi fitness artikler som er tilpasset for ulike aktiviteter og idretter. Hvis du er ute etter andre Dameklær artikler i stedet, ta en titt på den fullstendige Tights kolleksjonen. Alle merkene vi selger som Puma er alle knyttet til sport eller aktivitetene de representerer. Alle våre lidenskaplige merker er testet internt av vårt team av fitness ekspertene!

Spesifikasjoner Puma Leggings Adriana Sitron

Lengde
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (2)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Designfeil

-

Leggingsene ser fantastiske ut på en plastmodell, men fordi den lærmessige delen og stoffdelene har veldig veldig forskjellige stivhetsnivåer enn at den misformer beina på en merkelig måte, slik at de ser ut som bindede pølser. Dette designet passer sannsynligvis bare fint på noen som ikke har fett i det indre lårområdet. Eller hvis den lærmessige delen ville være laget av mindre stivt stoff på samme måte som resten av leggings. Så ønsket å elske disse leggingsene, men det er definitivt ikke for noen i størrelse L ...

Ganske komfortable og fine design-leggings

-

Jeg elsker design og materiale av høy kvalitet. Fusiedelen kan få deg til å svette. Den første har en tendens til å gli ned, men når du svetter, vil den holde seg. Jeg er 5'2 "og 125 pund. XS er bare koselig fin. Selv om jeg gikk opp i vekt mer, vet jeg at jeg fremdeles kan passe inn

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up