up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Puma
360

Puma Retaliate

Puma Retaliate

plus
  • 360Puma Retaliate
  • Play videoPuma Retaliate
  • Puma Retaliate
  • Puma Retaliate

Puma Retaliate

Produktbeskrivelse Puma Retaliate

Stilprofil:
Alle nye gjengjeldelser gir et friskt utseende til vår moderne essensielle linje. Den øverste har en moderne burritokonstruksjon i kragen, noe som sikrer en perfekt passform og forbedrer enkel tilgang. Fet PUMA-merkevare kommer over midtfotsgummiformen, mens et materiale som er delt i tåen gir allsidighet og materialdybde. EVA-mellomsåle i full lengde har stilige malingslinjer og Softfoam-sokkel sørger for optimal komfort. Zonert gummi på yttersålen gir trekkraft.

Mellomsåle:
EVA-mellomsåle i full lengde har stilige malingslinjer og Softfoam-sokkel sørger for optimal komfort.

Yttersåle:
Zonert gummi på yttersålen gir trekkraft.

Øverste:
Den øverste har en moderne burritokonstruksjon i kragen, noe som sikrer en perfekt passform og forbedrer enkel tilgang. Fet PUMA-merkevare kommer over midtfotsgummiformen, mens et materiale som er delt i tåen gir allsidighet og materialdybde.Kommer du til å kjøpe Puma Retaliate? Alle produktene fra Puma har den beste kvaliteten sånn at du kan nyte dine aktiviteter uten noe supplimant. Legg inn din bestilling på Puma Retaliate og motta den innen få dager. Vårt mål hos traininn er å gjøre gode avtaler tilgjengelig for alle. Vi har et stort tilbud av fitness utstyr og livsstilsartikler som er unikt.

Spesifikasjoner Puma Retaliate

Farge
Høyde støvler

Kundeomtaler og spørsmål (3)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Alt perfekt

-

Jeg kommer til den planlagte tiden i tillegg til å ha veldig gode priser. Takk

Puma finnes gjengjeldte joggesko

-

Superkomfortable sko, både for å gjøre Body Pump, Global trainer, Tono og Fitness etc. Jeg anbefaler dem fordi du kan se komforten i sålen og godt grep. God design og god valuta for pengene.

Jeg vil gjenta

-

Lett, veldig behagelig og vakkert. Hvis jeg må sette et "men", er det at de ikke er en god adopsjon hvis det er kaldt. Angående butikken, flott. Jeg kjente henne ikke og søkte meninger. Jeg kastet meg for å prøve, og jeg vil gjenta det helt sikkert.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up