up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside flecha

Puma

Studio Collection

Studio Collection

kvinne Klær

kvinne Klær

herreklær

herreklær

PROVOKE XT

PROVOKE XT

kvinners fottøy

kvinners fottøy

herresko

herresko

Avdelinger

Bagger og sekker

Barneklær

Barnesko

Dameklær

Damesko

Fitnessutstyr

Herreklær

Herresko

Kroppsbyggingsutstyr

Allt( Puma )

Puma

PUMA er et av verdens ledende sportsmerker, som designer, utvikler, selger og markedsfører fottøy, klær og tilbehør. I mer enn 70 år har PUMA nådeløst presset sport og kultur fremover ved å lage raske produkter for verdens raskeste idrettsutøvere. PUMA tilbyr ytelses- og sportsinspirerte livsstilsprodukter i kategorier som Fotball, Løping
Og trening, basketball, golf og motorsport. Den samarbeider med anerkjente designere og merkevarer for å bringe sportsinnflytelser inn i gatekultur og mote. PUMA Group eier merkevarens PUMA, Cobra Golf og stichd. Selskapet distribuerer sine produkter i mer enn 120 land, sysselsetter mer enn 14 000 mennesker over hele verden, og har hovedkontor i Herzogenaurach, Tyskland.

clouse menu Lukk