up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Rehband

Rehband Leggermer QD 1.5 Mm 2 Enheter

Rehband Leggermer QD 1.5 Mm 2 Enheter

Rehband Leggermer QD 1.5 Mm 2 Enheter

Rehband Leggermer QD 1.5 Mm 2 Enheter

plus
  • Play videoRehband Leggermer QD 1.5 Mm 2 Enheter
  • Rehband Leggermer QD 1.5 Mm 2 Enheter
  • Rehband Leggermer QD 1.5 Mm 2 Enheter
  • Rehband Leggermer QD 1.5 Mm 2 Enheter
  • Rehband Leggermer QD 1.5 Mm 2 Enheter

Rehband Leggermer QD 1.5 Mm 2 Enheter

Produktbeskrivelse Rehband Leggermer QD 1.5 Mm 2 Enheter

Rehband QD Underarm ermet er utviklet som en høy holdbarhet, er ermen for å beskytte mot slitasje, varme ledd og muskler, forhindrer melkesyre oppbygging og redusere hevelse i utholdenhetssporter. Kompresjonen bidrar til å minimere tretthet og muskelsår i underarmen. Utviklet for å forbedre ytelsen mens du beskytter muskler og ledd fra stammer

Hovedfordeler:

Forbedrer kroppskontroll og ytelse

Beskyttelse mot kramper, stammer og sjokk

Beskyttelse mot skraper og riper

Forbedrer ytelsen under løp og øvelser

Fremskynder raseutvinning og rehabilitering

QD Underarm er klassifisert som en medisinsk enhet og selges som et par.

Omsorg:

Maskinvaskbar, varm

mesh delikat veske anbefales

Qd Underarm Sleeve Functionality:

Hovedfunksjonene til Rehbands støtter er varme, komprimering og en styrking av mottakelig inngang. Disse skaper en unik sammensetning som sammen hindrer skader, forbedrer ytelsen og lette rehabilitering av skader. Du vil oppleve flere resultater, som er spesifikke for hvert produkt.

Blodsirkulasjon:

Blodstrømmen, også kjent som kroppens transportsystem, er avgjørende for kroppsfunksjon og vitalitet. Med hjertet pumpet blod gjennom fartøy i sirkulasjonssystemet, bæres oksygen, næringsstoffer, hormoner og nevrotransmittere rundt i kroppene våre. Blodsirkulasjonen tillater disse stoffene og stoffene som skal transporteres til steder som etterspørres av forskjellige organer, samt fjerner avfall som genereres av stoffskiftet. Skade eller andre helsemessige forhold kan redusere vitale blodstrømmer.

Under treningen øker kroppens blodkar naturlig ut, hjertefrekvensen og blodsirkulasjonen øker, slik at kroppen kan levere mer oksygenert blod til musklene. Varmen og kompresjonen som genereres av Rehband-produkter, øker blodsirkulasjonen ytterligere, noe som forbedrer oksygeninnholdet til musklene under bruk, noe som resulterer i forbedret ytelse og mindre muskelsårighet etter trening på grunn av fjerning av avfallsstoffer som melkesyre.

Skadesforebygging:

Skadeforebygging er sentral for å leve et aktivt liv. Skadeforebygging og aktivitet bør gå hånd i hånd. Forebygging inkluderer ikke bare den riktige typen forebyggende utstyr som passer for en aktiv livsstil, men kan også inkludere gjenoppretting i mellom sett, varme opp og varme opp, strekke seg, svimlende frekvens og doseøvelse, sunn mat, etc.

Fysisk aktivitet kan veldig godt være vårt billigste middel. Det er overraskende at en stor mengde forskning viser at en høy grad av fysisk aktivitet forbedrer befolkningens generelle helse og velvære. I forbindelse med aktivitet kan det forekomme mer eller mindre alvorlige skader, skader som ofte er relatert til overbruk. For å forhindre sannsynligheten for at noen skader oppstår, men også å øke utvinningen hvis det skjer, er beskyttende støtter av verdi. Forebyggende utstyr er laget av en grunn for å forhindre innledende og gjentatte skader. Rehband produkter er utviklet for å redusere hevelse, for å beskytte brukeren mot friksjon og treff, og samtidig gi økt stabilitet og støtte til ledd og muskler.

Opptreden:

Uansett sport, aktivitet eller nivå aktive mennesker streber etter å oppnå bedre ytelse eller å forbli på et bestemt ønsket nivå. De kombinerte funksjonene til varme, kompresjon og styrket mottakelig inngang resulterer i et bredt spekter av fordeler som koordinering, forbedret balanse, økt blodsirkulasjon. De kombinerte resultatene kan øke ytelsen i den valgte aktiviteten. Atleten får verktøyene til å nå nye nivåer, nye mål og ta nye utfordringer.

God ytelse er avhengig av mange forskjellige faktorer, som søvn, diett, nivå av repetisjon og tankegang. Bedre teknikk, oppnådd av forbedret koordinering, balanse, følelse av sikkerhet og proprioception, som brukeren mottar fra Rehband støtter, er en annen faktor som kan forbedre ytelsen. Uansett om man bærer Rehband støtter for å forhindre skader, øke tillit eller rehabilitere en skade, kan den generelle ytelsen bli forbedret.

Spar energi:

Når fordelene med Rehbands komprimering og økt mottakelig inngang kombineres, blir energi lagret fordi bevegelsen er mer effektiv. Riktig teknikk og energieffektivitet spiller en viktig rolle for suksessen til atletisk ytelse. Når du jogger eller løper, kan den repeterende effekten som oppstår når føttene treffer fortauet stresse ledd og muskler. Når du bruker Rehband-støtte, vil noe av denne vibrasjonsenergien bli mykere, noe som medfører mindre påvirkning på kroppen, noe som kan være til fordel for trette og ømme muskler og for å forhindre skade. Dette, i kombinasjon med kompresjonen fra Rehband-støtter, reduserer muskeloscillering og bidrar til økt ytelse.

Skader har en tendens til å skje mot slutten av en fysisk aktivitet. Når musklene er slitne og fokuset senkes, leser hodet ikke lenger kroppen. Siden bruken av Rehband støtter sparer energi og gir deg mulighet til å bli mer fokusert, oppnås skader og en høy ytelse kan opprettholdes gjennom hele aktiviteten.

Varme opp:

Oppvarming er beskrevet som lavt intensitetsarbeid der større muskelgrupper aktiveres med sikte på å forberede kroppen til en aktivitet med høy intensitet. Det er en grunn til at det kalles "varme opp", siden det tjener til å øke kroppstemperaturen som fører til positive kroppsvevsendringer. Økt muskel temperatur resulterer i beredskap for en anstrengende aktivitet, øker oksygenivået til muskler i bruk, forbedrer bevegelsen av leddene og minimerer sannsynligheten for stammer. I tillegg oppvarmer opplæringene psykologene for å fokusere på den kommende intensivaktiviteten, enten det er et konkurransedyktig spill eller en annen innsats.

Fordelene med Rehband-produkter hjelper deg med å gi deg en raskere oppvarming og også å opprettholde temperaturen som er oppnådd. Videre hjelper den mottatte innsatsen fra Rehband-produkter brukeren å bli mer bevisst på kroppens bevegelse som resulterer i en mer effektiv oppvarming.


Bestill nå din Rehband Leggermer QD 1.5 Mm 2 Enheter og motta den hjemme innen få dager. Du kan dessuten velge forskjellige størrelser og farger for Rehband Leggermer QD 1.5 Mm 2 Enheter, på denne måten tilpasser den seg dine behov. Akkurat nå Rehband Leggermer QD 1.5 Mm 2 Enheter på lager og prisen er 43.49 $. Med vårt utvalg av Arm og beinvarmere artikler, kan du finne alt du trenger på ett sted.

Spesifikasjoner Rehband Leggermer QD 1.5 Mm 2 Enheter

Farge
Produkttype

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up