up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Salter

Salter K4 M 060 Indoor Bike

Salter K4 M 060 Indoor Bike

Salter K4 M 060 Indoor Bike

Salter K4 M 060 Indoor Bike

Salter K4 M 060 Indoor Bike

Salter K4 M 060 Indoor Bike

plus
  • Play videoSalter K4 M 060 Indoor Bike
  • Salter K4 M 060 Indoor Bike
  • Salter K4 M 060 Indoor Bike
  • Salter K4 M 060 Indoor Bike
  • Salter K4 M 060 Indoor Bike
  • Salter K4 M 060 Indoor Bike
  • Salter K4 M 060 Indoor Bike

Salter K4 M 060 Indoor Bike

Produktbeskrivelse Salter K4 M 060 Indoor Bike

Egenskaper:

Hvis du ønsker å trene på et profesjonelt nivå, er SALTER K-serien innendørs sykler det beste alternativet. Den profesjonelle modellen K4 tilbyr de beste forestillingene som får deg til å nyte trening og oppnå maksimal ytelse i praksis.

Den forsterkede ovale rørstrukturen gir god stabilitet, selv når du arbeider i et intensivt tempo.

Chassiset inneholder anti oksidasjonsbeskyttelse for å unngå skader som svetting kan forårsake i strukturen.

Maskinvaren er rustfritt stål for å hindre oksidasjon.

En riktig arbeidsstilling er viktig for å utføre en effektiv trening. Derfor har sykkelen flere regler for å oppnå optimal posisjon.

Setet, spesielt for innendørs sykling, har høy komfort og er regulert både horisontalt og vertikalt for å oppnå optimal arbeidsstilling i henhold til hver brukeres behov. Aluminiums setet med mikroregulering og posisjonsindikatorer gir rask innstilling av setet.

Flerhåndtaket styres også horisontalt og vertikalt. I tillegg tillater det at forskjellige grepsposisjoner øker mulighetene for trening. Aluminiumspinnen med mikroregulering og posisjonsindikatorer gir rask innstilling av styret.

Ultra sterke tilkoblingsstenger gir høy intensitet økter.

Dobbelfunksjonspedaler (med automatisk klaff) er forsynt med Cr Mo ultra-stålaksler som garanterer stor motstand.

32-posisjonens magnetbremsesystem (magneter i opposisjon) gir en høyverdig trening og gir et jevnt og helt stille arbeid. I tillegg krever dette systemet ikke vedlikehold, da det ikke er friksjon og derfor ingen slitasje.

Denne modellen leveres med et aluminium svinghjul tilsvarende 20 kg som gir en jevn og flytende bevegelse.

Bunnbraketten og svinghjulet på 20 mm i Cr Mo stål innbefatter varmebehandling av herding. SKF 6004 lagrene tilbyr også det nivået på kvalitet som kreves av en av de beste innendørs sykler på markedet.

Hutchinson beltestasjonen garanterer en kontinuerlig og helt stille bevegelse.

Motstandsnivået er justerbart, noe som gjør det mulig å justere intensiteten til øvelsen i henhold til hvilken type trening du vil utføre.

I motsetning til andre modeller har innendørssykkel K3 et nødstopp som gjør det mulig å bremse svinghjulets treghet i tilfelle det er et presserende behov.

Bakbelysning, vanntett VC3 kontrollmåler med trådløst opptakssystem (5kHz radiofrekvens) som gjør at du komfortabelt kan styre pulseringene i høy intensitetsøvelser. Senderbelte er valgfritt og ikke inkludert.

Skjermen, enkel og behagelig å bruke, gir kontinuerlig informasjon om de grunnleggende indikatorene til treningen: Tid, Hastighet, Gjennomsnittlig fart, Avstand, RPM, Gjennomsnittlig RPM, Kalorier, Vatt og Bremsnivå (32 stillinger).

Skjermen inkluderer Color Monitor Control-systemet: Det er en lysindikator som viser i forskjellige farger rekkevidden av watt som brukeren arbeider på, som gjør det mulig for instruktøren å holde styr på treningen i løpet av klassen.

Gitt viktigheten av å opprettholde god hydrering under trening, er sykkelen utstyrt med en dobbelt flaskeholder på styret.

Bakbenet er utstyrt med en dobbel beskytter for å utføre strekkøvelser uten å skade strukturen.

Stabilisatorer i sokkelen for å justere maskinen til uregelmessigheter i bakken som gir total stabilitet.

Innebygde hjul i underlaget gjør det lettere å bevege maskinen.

spesifikasjoner:

Dimensjoner: 130 x 54 x 195 cm

Vekt: 59 kg

Maksimal brukervekt: 130 kg


Alle fitness produktene i kategorien Innendørs sykling har en høy produsent kvalitet og tar vare på selv de minste detaljene. Hos traininn kan du finne en full katalog over Treningsmaskiner produkter fra Salter. Prisene på Salter K4 M 060 Indoor Bike er 2180.99 $, med lavest prisgaranti, sikker betaling og en effektiv leveringstjeneste!

Spesifikasjoner Salter K4 M 060 Indoor Bike

Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up