up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Salter

Salter Sykkel Indoor K3 M-055

Salter Sykkel Indoor K3 M-055

Salter Sykkel Indoor K3 M-055

Salter Sykkel Indoor K3 M-055

Salter Sykkel Indoor K3 M-055

Salter Sykkel Indoor K3 M-055

Salter Sykkel Indoor K3 M-055

plus
  • Play videoSalter Sykkel Indoor K3 M-055
  • Salter Sykkel Indoor K3 M-055
  • Salter Sykkel Indoor K3 M-055
  • Salter Sykkel Indoor K3 M-055
  • Salter Sykkel Indoor K3 M-055
  • Salter Sykkel Indoor K3 M-055
  • Salter Sykkel Indoor K3 M-055
  • Salter Sykkel Indoor K3 M-055

Salter Sykkel Indoor K3 M-055

Produktbeskrivelse Salter Sykkel Indoor K3 M-055

Egenskaper:

- Hvis du vil trene på profesjonelt nivå, er SALTER K-serien innendørs sykler det beste alternativet. Den profesjonelle modellen K3 tilbyr de beste funksjonene som får deg til å nyte trening og oppnå maksimal ytelse i øktene dine.

- Den forsterkede ovale rørstrukturen gir god stabilitet, selv når du arbeider i et intensivt tempo.

- Chassiset inneholder anti oksidasjonsbeskyttelse for å unngå skade.

- Maskinvaren er rustfritt stål for å hindre oksidasjon.

- En riktig posisjon er viktig for å utføre en effektiv trening. Derfor har denne sykkelen flere regler for å oppnå optimal posisjon.

- Setet, spesielt for innendørs sykling, har høy komfort og er regulert både horisontalt og vertikalt for å oppnå optimal arbeidsstilling i henhold til hver brukeres behov. Aluminiums setet med mikroregulering og posisjonsindikatorer gir rask innstilling av setet.

- Håndtaket med flere håndtak justeres også horisontalt og vertikalt. I tillegg tillater det at forskjellige grepsposisjoner øker mulighetene. Aluminiumspinnen med mikroregulering og posisjonsindikatorer gir rask innstilling av styret.

- Ultra sterke tilkoblingsstenger gir høy intensitet økter.

- Dobbelfunksjonspedaler (med automatisk klemme) er forsynt med Cr Mo ultrastålaksler som garanterer god motstand.

- Magnetbremsesystemet (magneter i opposisjon) gir høy kvalitet til treningen og gir et jevnt og helt stille arbeid. I tillegg krever dette systemet ikke vedlikehold, da det ikke er friksjon og derfor ingen slitasje.

- Denne modellen leveres med et aluminium svinghjul tilsvarende 20 kg som gir en jevn og flytende bevegelse.

- Bunnbraketten og svinghjulet på 20 mm i Cr Mo stål innbefatter varmebehandling av herding. SKF 6004 lager tilbyr også det nivået på kvalitet som kreves av en av de beste innendørs sykler i markedet.

- Hutchinson beltestasjonen garanterer en kontinuerlig og helt stille bevegelse.

- Motstandsnivået er justerbart, som gjør at du kan justere intensiteten til treningen i henhold til hvilken type trening du vil utføre.

- I motsetning til andre modeller har innendørssykkel K3 et nødstopp som gjør det mulig å bremse svinghjulets treghet i nødstilfelle.

- Eventuelt kan en brukervennlig skjerm (Ref. 45675) inkorporeres, som gir konstant informasjon om de grunnleggende indikatorene for øvelsen: Tid, Hastighet, Avstand, RPM, Kalorier og ODO, som viser total akkumulert avstand.

Denne skjermen har et trådløst opptakssystem (radiofrekvens på 5kHz) som gjør det mulig å kontrollere pulseringen i høy intensitetsøvelser komfortabelt. Senderbelte er valgfritt og er ikke inkludert.

- På grunn av viktigheten av å opprettholde god hydrering under trening, er sykkelen utstyrt med en dobbel flaskeholder på styret.

- Bakbenet er utstyrt med en dobbel beskytter for å utføre strekkøvelser uten å skade strukturen.

- Stabilisatorer i basen for å justere maskinen til uregelmessigheter i bakken som gir total stabilitet.

- Innebygde hjul i underlaget gjør det mulig å bevege maskinen.

Ramme: Rammen er beskyttet mot antioksidasjon ved kataphorese for å forhindre skade som svette kan forårsake for rammen. Den interne mekanismen er beskyttet mot væske og ekstern manipulasjon ved dobbeltutjevning, noe som reduserer det forebyggende vedlikeholdet som trengs. Skruene er laget av rustfritt stål for å unngå rust. Stolposten og styret, både vertikalt og horisontalt, er laget av aluminium for å unngå rust og mulige feil i justeringen.

Komponenter: Setet, spesielt for innendørs sykling og anti prostata, er veldig behagelig for både kvinner og menn. De ultra-resistente stengene inkluderer et forankringssystem med 5 flekker på høyre side som forhindrer enhver form for deformasjon og ubalanse. Dobbelfunksjonspedaler garanterer stor motstand og holdbarhet på grunn av varmebehandling. Det velbalanserte 20 mm aluminium svinghjulet gir en jevn og flytende bevegelse. Bunnbraketten og 20 mm Cr Mo stål svinghjulsakselen inneholder en varmebehandling som gjør den sterkt holdbar og lett vedlikeholdt. Dette er komponenter som er nøkkelen til funksjonen til en innendørs sykkel. I tillegg tilbyr SKF 6004-lagrene et kvalitetsnivå som kreves av en av de beste innendørs sykler i markedet. Hutchinon kjede stasjonen garanterer en kontinuerlig bevegelse, helt stille og uten vedlikehold.

Skjerm: Modellen M 060 inkluderer en bakgrunnsbelysning VC3-kontrollskjermer som ikke krever batterier eller tilkobling til nettverket, og er designet for å forhindre filtrering av svette eller andre væsker. Den har et system for trådløs opptak (ved radiofrekvens 5 kHz) som muliggjør en praktisk kontroll av puls under høy intensitetsopplæring. Den enkle å bruke skjermen gir konstant informasjon om de grunnleggende indikatorene for trening: tid, hastighet, gjennomsnittlig hastighet, avstand, omdreiningstid, gjennomsnittlig RPM, kalorier, watt, nivået av bremsing (32 stillinger). Skjermen inkluderer systemet Color Monitor Control: På forsiden av skjermen er det et advarselslampe som viser i forskjellige farger hvilken watt man produserer, slik at treneren kan holde styr på under økten.

Justering: Korrekt posisjon er viktig for en effektiv praksis. Derfor har sykkelen flere justeringer som gir optimal plassering for brukere med høyde mellom 1,40 og 2,05 meter. Seter- og styretilpasningene er vertikale og horisontale med display og forankringssystemet bruker en trykknapp som muliggjør en enkel og millimeterjustering for å møte alle brukernes behov. Multi grep styret gir mulighet for forskjellige gripeposisjoner, og øker mengden treningsposisjoner, hvorav den ene er veiesyklusposisjonen, finnes ikke ofte i sykkelcykler innendørs.

spesifikasjoner:

- Dimensjoner: 130 x 54 x 122 cm

- Vekt: 57 kg

- Maksimal brukervekt: 130 kg

Gama: SERIE K

Bruk: Kommersiell bruk

Sværhetsgrad: Lav


Salter Sykkel Indoor K3 M-055 har Salter offisiell garanti fra produsent. Som en Salter offisiell forhandler er alle våre tilbud fitness artikler omfattet av en 2 års produsentgaranti . I traininn er vi dedikert til å velge høykvalitets Treningsmaskiner produkter som vil gjøre aktiviteten mer behagelig. Vi har en variasjon av Innendørs sykling artikler som passer dine behov og få deg til å føle deg inspirert til å gjøre mer sport i din daglige rutine.

Spesifikasjoner Salter Sykkel Indoor K3 M-055

Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Fantastisk maskin

-

Utmerket kvalitet, enkel montering. Du kan også gi ham mye ved, siden det er et profesjonelt produkt for treningssentre. Gleder meg over kjøpet.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up