up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Shock doctor

Shock doctor Core Compression BioFlex

plus
  • Play videoShock doctor Core Compression BioFlex
  • Shock doctor Core Compression BioFlex

Shock Doctor Core Compression BioFlex

Produktbeskrivelse Shock doctor Core Compression BioFlex

Perfekt for enhver idrettsutøver som søker komfort og kompresjon. Core Flex Pocket Design gir forbedret komfort og spekter av bevegelser. Konstruert med støttende fireveis strekk, fuktighetskrevende stoffer, kafefri flatlock-sømmer, ventilert mesh-koplomme.

Egenskaper:

Core flex lomme design og integrert kopp lås holder en kopp i en mer naturlig posisjon


Hos traininn er vi dedikerte til å lage høykvalitets fitness produkter som vil gjøre din aktivitet mer behagelig. Er du interessert i og kjøpe Shock doctor Core Compression BioFlex? Du er heldig siden traininn i Combat sport equipment katalogen og Kropps beskyttelse kategorien tilbyr vi andre fitness produkter som kan supplimentere din bestilling. Legg inn din bestilling nå og motta det innen et par dager.

Spesifikasjoner Shock doctor Core Compression BioFlex

Farge
Produkttype

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Sjokklege med kompresjonsshorts

-

Jeg har bare prøvd så langt jeg ikke har vært i stand til å trene, men dette er muligens den mest komfortable kompresjonsshortsen jeg noen gang har brukt med en lyskebeskytter. Jeg er ikke sikker på hvordan (kanskje det er kuttet av materialet), men koppen holder seg på plass mens den holder seg på plass uten å forårsake ubehag eller trykk.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up