up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Sigma
360

Sigma ID Run Watch

Sigma ID Run Watch

Sigma ID Run Watch

Sigma ID Run Watch

plus
  • 360Sigma ID Run Watch
  • Play videoSigma ID Run Watch
  • Sigma ID Run Watch
  • Sigma ID Run Watch
  • Sigma ID Run Watch
  • Sigma ID Run Watch

Sigma ID Run Watch

Produktbeskrivelse Sigma ID Run Watch

Kjører din favoritt sport? Enten det er et rekreasjonsløp eller trening for neste halvmaraton, vil iD.RUN følge med på løp. Via GPS viser dataene dine nøyaktig og gir deg en detaljert evaluering via DATASENTER eller via NFC-overføring via SIGMA LINK-appen. I tillegg gir iD.RUN en integrert aktivitetssporing for daglig motivasjon. En moderne design med en behagelig brukskomfort gjør GPS-løperen til en ideell treningskammerat.

Lett å bruke:

Operasjonen av iD.RUN er veldig enkel og intuitiv. Hver av de fire knappene har en klar funksjon. God lesbarhet gjør det enkelt å kjenne de viktigste treningsparametrene, og store ikoner hjelper navigere i menyen. Trykk "+" og "" for å gå fremover eller bakover i menyen eller i treningsvisningen. Bekreft med "Enter" og avslutt med "Stopp" fra menyelementet eller fra treningsøkten.

Mangesidig trening analyse:

ID.RUN tilbyr en variert treningsevaluering. Du kan få første innsikt i de enkelte treningsenhetene og den månedlige treningsstatistikken i klokkevisningen selv. For en mer detaljert analyse kan dataene leses ut via NFC med en Android-smarttelefon og lagres i SIGMA LINK-appen. Hvis du kobler operativsystemet via USB-kabel til DATA CENTER på PCen, kan treningsdataene evalueres enda mer.

Integrert aktivitetssporing:

En aktivitetssporing er integrert i iD.RUN for ekstra motivasjon. Den daglige aktivitetsprosenten vises på startskjermen. Det viser trinnene, kaloriforbruket, avstanden som er reist og fremdriften på vei til dagsmålene. De daglige målene belønnes i tillegg med kopper i bronse, sølv og gull. Aktivitetssporeren kan også deaktiveres.


Akkurat nå, Sigma ID Run Watch er til best pris og er perfekt for dine aktiviteter. Hos traininn kan du finne andre produkter som supplimenterer i vår Elektronikk katalog og særlig i vår Klokker kategori. Vi har en rekke Klokker som passer dine behov og for å føle deg inspirert til å gjøre mer sport i din daglige rutine.

Spesifikasjoner Sigma ID Run Watch

Farge
Skjønn
Produkttype
Anbefalt bruk
Alder
Inneholder

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up