up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Superdry

Superdry Fitness Tote

plus
  • Play videoSuperdry Fitness Tote
  • Superdry Fitness Tote

Superdry Fitness Tote

Produktbeskrivelse Superdry Fitness Tote

Superdry Women's Fitness tote bag. Den perfekte måten å bære treningsapparatet eller yogautstyret på, er Fitness tote bagen med praktiske funksjoner som justerbare stropper på utsiden for å bære din yoga matte, polstret innerlomme og en glidelås innerlomme. Utsiden av posen har en glidelåse i hver ende, hvorav den ene har en festestropp med popperfeste og en fulllåsning med glidelås. Fitness tote bag er ferdig med tau håndtak, metallisk logo utskrift og en lentikulær logo badge i ett hjørne.

spesifikasjoner:

Material Polyester 100%

Omsorg:

Vask: Tørk med en dampklut


Oppdag alle Bagger og sekker produkter som du kan finne hos traininn som Superdry Fitness Tote. Kjøp nå Superdry Fitness Tote og spar mye penger på Utstyr-bagger produkter. I tillegg, med den kvaliteten som er støttet opp av merket Superdry vil det være det perfekte kjøpet. Vet du allerede at du kan finne Superdry Fitness Tote og andre sporter i vår fitness butikk? Takket være traininn kan du nå se et enormt utvalg av Bagger og sekker artikler, ideelt for hver sport tenkelige .

Spesifikasjoner Superdry Fitness Tote

Farge
Kapasitet
Type bag
veske funksjoner

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up