up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

TheraBand

TheraBand Band 5.5 M X 15 Cm

plus
  • Play videoTheraBand Band 5.5 M X 15 Cm
  • TheraBand Band 5.5 M X 15 Cm

TheraBand Band 5.5 M X 15 Cm

Produktbeskrivelse TheraBand Band 5.5 M X 15 Cm

TheraBand Professional Latex Resistance Bands hjelper brukerne med å rehabilitere skader, forbedre funksjonell levebrød, forbedre atletisk ytelse, og gjør måleprogresjoner og nå mål for fitness eller terapi enkelt. Motstandsbåndene er enkle å bruke, praktiske, bærbare, og er et effektivt alternativ til frivekt og vektmaskiner. De kan brukes i klinikken, hjemme eller på farten.

En høy kvalitet, lett å bruke produkt designet for motstandstrening, rehabilitering, og kan enkelt integreres i en rekke øvelser

Forbedrer styrke, bevegelsesomrde og fleksibilitet i et brukervennlig, bærbart produkt som fungerer i klinikken, treningsstudioet, hjemme eller på farten

Fargekodd progressiv motstand gir et oversikt dokumentasjon om fremgang fra ett nivå til et annet

Laget med naturgummilatex av høyeste kvalitet


Hva synes du om å finne TheraBand Band 5.5 M X 15 Cm med denne prisen? Utrolig, ikke sant? Ikke vent lenger og kjøp i vår fitness butikk det du har vært på jakt etter en lang tid. Utstyr deg godt og nyt dine daglige rutinemessige aktiviteter til det fulle med TheraBand. Og det beste er at du har den beste prisen på markedet for Fitnessutstyr artikler.

Spesifikasjoner TheraBand Band 5.5 M X 15 Cm

Farge
Motstand

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up