up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

TheraBand

TheraBand Kinesiology Tape 31 m

plus
  • Play videoTheraBand Kinesiology Tape 31 m
  • TheraBand Kinesiology Tape 31 m

TheraBand Kinesiology Tape 31 m

Produktbeskrivelse TheraBand Kinesiology Tape 31 m

TheraBand XactStretch Kinesiology Tape er hemmeligheten brukt av Olympians, elite idrettsutøvere, dedikerte high school spillere og idrettsmedisin fagfolk. Forskning viser at kinesiologi tape kan hjelpe alle mennesker til å jobbe bedre og spille hardere ved å redusere smerte og gi støtte til ømme muskler og ledd. Mens andre sportsbånd begrenser ditt bevegelsesområde og strekker seg ikke riktig med kroppen din, er TheraBand Kinesiology Tape annerledes. Vi løste en av de største mysteriene om strekk på applikasjon ved å lage vår XactStretch Technology og plassere indikatorene rett på båndet, slik at eksperter og nybegynnere kan søke med den foreskrevne mengden strekk riktig for dem. Denne vitenskapelig utformede indikatoren bidrar til at tapeet ditt holder fast for å hjelpe deg med å bevege seg bedre, spille bedre og helbrede bedre. TheraBand Kinesiology Tape kan brukes opptil 5 dager, og i en 2016-studie ble det vist seg å overgå KT Tape Pro og Kinesio Tex Gold over samme 5-dagers periode.

Egenskaper:

TheraBand Kinesiology Tape har best i klasseadhesjon, vist seg å holde seg lengre enn KT Tape Pro og Kinesio Tex Gold gjennom klinisk forskning

TheraBand XactStretch visuelle applikasjonsguider gir eksperter og nybegynnere mulighet til å gi enkel og nøyaktig søknad gjennom 25% og 50% strekkindikatorene, eliminering av søppel og stress fra feilaktig applikasjon

Velg mellom kutte dine egne ruller, pre cut ruller og bulk tape ruller

spesifikasjoner:

Laget med 98% bomull, 2% spandex, allergitestet, ikke latex, ikke-irriterende, vannbestandig tape


TheraBand Kinesiology Tape 31 m er et produkt som samsvarer til den Bandasjer kategorien innen Gjenoppretting og stell utvalget på din fitness butikken, traininn. Vent ikke mer og lær om alle fordelene som tilhører fellesskapet av traininn. Hva er fordelene med TheraBand Kinesiology Tape 31 m? Dette produktet er spesielt utviklet for å gi god støtte og helt basert på vår lidenskap for fitness.

Spesifikasjoner TheraBand Kinesiology Tape 31 m

Farge
Underkategorier

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up