up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

TheraBand

TheraBand Tubing Strong 30.5 M

plus
  • Play videoTheraBand Tubing Strong 30.5 M
  • TheraBand Tubing Strong 30.5 M

TheraBand Tubing Strong 30.5 M

Produktbeskrivelse TheraBand Tubing Strong 30.5 M

Drevet av forskning, foretrukket av klinikere
Treningsbånd og slanger er effektive og enkle. Du setter pris på å ha en enkelt løsning som er bærbar, allsidig, enkel å lagre og til en lav pris - en grei måte å hjelpe pasienter med å øke fleksibiliteten og bevegelsesområdet, få bedre funksjonell bevegelse; forbedre balanse og styrke muskler, minimere press på leddene; og redusere muligheten for å pådra seg skader.
Bånd og slanger er små nok til å pakke i kofferten eller kofferten, men likevel holdbare nok til å støtte komplette treningsprogrammer.
Men ikke alle elastiske motstandsprodukter er like - og TheraBand ™ er markedsleder. Utøvere har tildelt TheraBand ™ den stillingen på grunn av en kjent, tidstestet historie om suksess og fortalervirksomhet.
Hvis det ikke står "TheraBand ™" på båndet eller røret, er det en etterligning.
TheraBand ™ -produktene var originale for mer enn 30 år siden
System for progressiv trening.
Ettersom hvert nivå i et rehabiliterings- eller forsterkningsprogram er mestret, kan pasienter øke motstanden og graden av utfordring tilsvarende.
De følger ganske enkelt den anerkjente TheraBand ™ -fargesekvensen, som tilbyr opptil åtte nivåer av utfordringer - fra minst utfordrende til vanskeligste: Brun, gul, rød, grønn, blå, svart, sølv, gull.


Ønsker du og kjøpe TheraBand Tubing Strong 30.5 M? Du har kommet til riktig plass! I kategorien  treningsstrikker hos nett fitness butikken du kan finne et stort utvalg av ulike modeller til den beste prisen. Finn de beste fitness produkter, som er tilpasset dine behov på traininn. Ser du etter en gave? Ikke gå glipp av våre Fitnessutstyr tilbud.

Spesifikasjoner TheraBand Tubing Strong 30.5 M

Farge
Motstand

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up