up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Victory endurance

Victory endurance Total Recovery 750g Banana

plus
  • Play videoVictory endurance Total Recovery 750g Banana
  • Victory endurance Total Recovery 750g Banana

Victory Endurance Total Recovery 750g Banana

Produktbeskrivelse Victory endurance Total Recovery 750g Banana

Total utvinning er et supplement spesielt designet for enhver idrettsutøver som ønsker å maksimere utvinningen etter intensive treningsøkter. Hver og en av komponentene er valgt og vitenskapelig testet for å oppnå maksimal utvinning og dermed forbedre ytelsen i konkurranser eller i daglige treningsøkter.

Sin fantastiske sammensetning inkluderer:

Carbo Protein Optimum Complex: Den perfekte kombinasjon av dextrose, whey protein isolere og hydrolysert whey protein bidrar til å maksimere musklene bruke av disse næringsstoffene, siden de rette forholdene er opprettet for tese å nå kroppens celler raskt og føre til en umiddelbar bedring.

Glutamin peptider og L Glutamin: Er essensielle aminosyrer i reparasjon av muskel tisse og utvinning. forbedrer også funksjonen av immunsystemet og reduserer «Over Training Syndrome" (OTS).

Forgrenede chainamino syrer (BCAA): Dette er aminosyrer som må inntas som en del av en persons diett eller gjennom en passende supplement. Essential til muskelvekst og restitusjon. De har også kjempe følelse av tretthet eller "sentral fatigue" forårsaket av en ubalanse mellom konsentrasjonen av BCAAs og tryptofan.

Elektrolytter: I utholdenhetsidretter, re etablere elektrolyttbalansen i cellene er avgjørende for å produsere god muskel respons.

Vitaminer: Dette er nødvendig for god bedring, spesielt antioksidanter for å unngå oksidativt stress produsert av langvarig fysisk anstrengelse.


Oppdag alle Oppblåsbare hoppeslått produkter som du kan finne hos traininn som Victory endurance Total Recovery 750g Banana. Kjøp nå Victory endurance Total Recovery 750g Banana og spar mye penger på Sports tilskudd produkter. I tillegg, med den kvaliteten som er støttet opp av merket Victory endurance vil det være det perfekte kjøpet. Vet du allerede at du kan finne Victory endurance Total Recovery 750g Banana og andre sporter i vår fitness butikk? Takket være traininn kan du nå se et enormt utvalg av Oppblåsbare hoppeslått artikler, ideelt for hver sport tenkelige .

Spesifikasjoner Victory endurance Total Recovery 750g Banana

Farge
Produkttype
Sportsutstyr

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up