`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

adidas

adidas 36 Zero Trainer

 • adidas 36 Zero Trainer
 • adidas 36 Zero Trainer

adidas 36 Zero Trainer

Produktbeskrivning adidas 36 Zero Trainer

Adidas 36Zero Suspension Trainer är den perfekta bit av träningsredskap för att arbeta hela kroppen utan behov av tunga lyft. Använda en rad olika bilagor från ringar, kuddar, ab remmar och handtag, kan du utföra en mängd övre och nedre kroppsövningar.

TRÄNARE SÄGER:

Avstängd kroppsvikt utbildning är en av de senaste, mest radikala och innovativa typer av träning du kan göra för att förbättra styrka, kraft, balans och smidighet. Adidas 36Zero innehåller allt du behöver för att använda din kroppsvikt för att träna överkroppen, bål, kärna och du hela underkroppen. Den mångsidiga ankare kan du fästa både horisontellt och vertikalt. Handtag och fotremmar snabbt och enkelt bytas ut mot en snabb effektiv muskelkonditionering och HIIT (högintensiv intervallträning). Ab Remmar för intensiva riktade magövningar.

Vara din bästa:

: Utnyttja varje enskild bifogad fil så att du arbetar en annan uppsättning muskler i varje träningspass. Stärka din kärna är en viktig grund för styrka på andra områden. Växla mellan knäböj, pistol knäböj och pikar för att ge din kärna en varierad träning.

Utbildningsplan:

Den 36Zero utbildningsplan kan du använda din kroppsvikt som motstånd för att ta din träning till nästa nivå. Det finns en rad progressiva pass som innehåller enkla men effektiva rörelser som utmanar kroppens rörlighet, stabilitet, styrka och explosivitet. Läs mer om detta progressiva utbildning below.The 36Zero utbildningsplan har fyra faser. För att planen säker, effektiv och rolig, bör varje fas fyllas i avsedd ordning.

fas 1:

Fas ett introducerar grundläggande rörelser för att hjälpa dig att bygga en stark, stabil torso-grunden för all rörelse att förbättra din förmåga att röra sig och fungera effektivt. Detta kommer att vara särskilt användbart i senare faser när träningen blir mer utmanande.

fas 2:

Alla har en dominerande sida av kroppen. Rörelse följder i denna fas utmanar höger och vänster sida av kroppen självständigt. Detta hjälper varje sida röra sig mer effektivt på egen hand och förbättrar hur hela kroppen rör sig genom att minska muskel obalans.

fas 3:

Den tredje delen av denna plan utmanar solid grund du har skapat i tidigare faser med olika rörelser som tränar din kropp från alla håll. Denna fas hjälper stelna kroppens stabilitet och styrka.

fas 4:

I slutfasen, kommer pass utmanar dig att gå snabbare från en övning till nästa och skjuta dig själv för att upprätthålla korrekt form hela tiden. Denna fas kommer att hjälpa dig att öka din muskel och kardiovaskulär uthållighet.

Funktioner:

Mångsidig och justerbar infästning

4 individuella bilagor

Ringar, handremmar, fotrem och ab remmar

Quick release handtag utbyte


adidas 36 Zero Trainer är en produkt som motsvarar Speed trainingkategorin inom Träningsutrustningurvalet på din fitnessbutik online, traininn. Tveka inte längre och lär dig om fördelarna av att höra till traininn communityn. Vad är fördelarna med adidas 36 Zero Trainer? Den här produkten är speciellt designad för att kunna ge ett bra stöd helt baserat på vår passion för fitness.

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Intryck

-

Säkert, fick jag ett paket. Vi ser fram emot den framtida utbildning. Det var ett misstag i adress. Än en gång innan du skickar, är det välkommet om Moraere inspektera.

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

REKOMMENDERAT FÖR DIG

Visa alla produkter

Stänga