Bodyathlon Omega 3 90 Units

Bodyathlon Auktoriserad Återförsäljare.
Tillverkaren erbjuder full garanti.

Bodyathlon

$ 12.95

Lägsta online-pris granskas avnetRivals

lupa

Bodyathlon Omega 3 90 Units

close

Bodyathlon Omega 3 90 Units

Bodyathlon Omega 3 90 Units

Produktbeskrivning

Omega 3 är en essentiell fettsyra som förbättrar reparation och skapande av nya celler, absorption av glykogen och fettförbränning.
I naturen finns omega 3 (och andra essentiella fettsyror) mestadels i blå fisk, nötter, olivolja eller torsk. Det är emellertid värt att nämna att Omega 3: Omega 6-förhållandet för alla dessa livsmedel inte är detsamma, och i vissa fall kommer missbruket av exempelvis en slags torr frukt att ytterligare obalansera förhållandet 3: 6 i Gynnar omega 6.
Ett av de viktigaste målen med fettsyror är återuppbyggnaden av befintliga celler samt skapandet av nya. En annan funktion av fettsyror verkar vara transporten av glukos till glykogenbutiker (med därmed ökad utbyte och utnyttjande av intagade kolhydrater) samtidigt som oxideringen av andra fettsyror samtidigt främjas. Vilket inducerar en större fettförbränning.
Vad är Omega 3?
De är essentiella fettsyror, det vill säga att kroppen inte kan producera dem och måste tas in i kosten. Av de olika typerna av Omega3-syror är EPA (eikosapentaensyra) och DHA (docosahexaensyra) de mest fördelaktiga och deras ursprung är i grunden den blå fisken.
Vad är det för?
Att komplettera din kost med Omega 3 BodyAthlon hjälper din kropp och du kommer få mindre risk för hjärt-och kärlsjukdomar. Faktum är att världens befolkningar som konsumerar denna Omega 3-syra (japanska, Inuit) har en mycket lägre frekvens av kranskärlssjukdom, förutom studier som har visat deras effektivitet
Dessutom kommer du att minska triglyceriderna och du kommer att öka nivåerna av bra kolesterol (HDL)
Hur man använder?
Vi rekommenderar att du tar 2 till 4 pärlor per dag och sprids över 2 skott med måltider.
Vad innehåller varje Omega 3 BodyAthlon pärla?
En pärla innehåller 500 mg blå fiskolja, fri från föroreningar tack vare det filtreringssystem som används vid tillverkningen. Och i synnerhet
300 mg omega 3. varav:
Eller 207,5 mg DHA (dokosahexaensyra)
Eller 50 mg EPA (eikosapentaensyra) Vem kan ta det?
Så med en daglig dos på 4 extra pärlor, kommer din kost med 2000 milligram fiskolja som skulle innehålla 1200 milligram Omega 3-fettsyror (830 DHA och 200 EPA)

Upptäck det breda urvalet av fitnessprodukter från Bodyathlon som vi har i lager och till bästa pris. På traininn, din fitnessbutik online, som låter dig handla de bästa produkterna Bodyathlon Omega 3 90 Units från ditt hem med garantin att vi skickar varan inom 24-48 timmar.

Funktioner

Se fler produkter som hör ihop med:

Bodyathlon - Nutrition - Energi

. Nutrition

Storlekar och måttuppgifter kan variera beroende på tillverkare, märke och form.

kundens omdömen och frågor (0)

Produktbetyg 5 / 5
Skriv en recension eller fråga en fråga
coinn

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs

(endast för befintliga kunder)

Produktbetyg:

Aktiveringskoden som du angav är felaktig.

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

Kunder som tittat på har också tittat på: