`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Ihealth

Ihealth Smart Wireless Tensiometer And Monitor

 • Ihealth Smart Wireless Tensiometer And Monitor
 • Ihealth Smart Wireless Tensiometer And Monitor

Ihealth Smart Wireless Tensiometer And Monitor

Produktbeskrivning Ihealth Smart Wireless Tensiometer And Monitor

Tensiometern ansluten till alla!

Vår nya iHealth Track Tester har utformats för att vara enkel att använda och utan Smartphone. Spänning blir ett barnspel!

Varför använda iHealth Track Tester?

Att ta ditt blodtryck själv är väldigt intressant, det gör det möjligt för doktorn att följa upp och anpassa behandlingen av hypertensiva personer. Generellt övervakar utvecklingen av blodtrycket användaren och hans läkare att förutse kardiovaskulära risker.

Vilka är fördelarna med att använda en ansluten blodtrycksmätare?

Med iHealth Track, övervaka och hålla koll på ditt blodtryck och hjärtfrekvens enkelt. Denna tensiometer tillåter att läsa och tolka data tack vare skärmen som ändrar färg beroende på resultaten. Detta kan överensstämma med rekommendationerna från Världshälsoorganisationen.

Tack vare iHealth MyVitals, vår intuitiva applikation för smartphones och iPad, erbjuder denna anslutna tensiometer fullständig spårning och en historia av data i grafisk form.

Dela dina resultat med din vårdgivare på ett säkert sätt.

Varför gillar du det?

IHealth Track sparar upp till 60 mätningar före synkronisering. Bara ett enkelt klick för att få dina data skickade till iHealth MyVitals-applikationen.


Vill du ha mer fitnessprodukter från märket Ihealth? På traininn, din fitnessbutik online, hittar du ett brett utbud av fitnessprodukter relaterade till Ihealth Smart Wireless Tensiometer And Monitor. Just nu finns Ihealth Smart Wireless Tensiometer And Monitor i lager. Våra kunders behov kommer alltid i första hand och vi väljer ut varje fitnessvara med stor uppmärksamhet på varje detalj.

Funktioner Ihealth Smart Wireless Tensiometer And Monitor

Produkttyp
Färg

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga