`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Infisport

Infisport Glutamin + Zn 150 Caps

Infisport Glutamin + Zn 150 Caps

 • Infisport Glutamin + Zn 150 Caps
 • Infisport Glutamin + Zn 150 Caps
 • Infisport Glutamin + Zn 150 Caps

Infisport Glutamin + Zn 150 Caps

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Infisport Glutamin + Zn 150 Caps

GLUTENFRI

KOSTTILLSKOTT BASERAD PÅ L glutamin, zink och vitamin B6

STÄRKER försvarssystem och avgiftar kroppen

Glutamin är en riklig aminosyra i muskelvävnad och blod. Zink är ett mikronäringsämnen i samband med många funktioner, bland dem immunsystemet och antioxidant aktivitet i kroppen.

Under vila betingelser glutamin används för att avlägsna ammoniak (en restprodukt av metabolismen som är mycket giftigt för kroppen) för att behålla vårt försvar och även för en väl fungerande av tarmen, som bortsett från att hjälpa förhindra infektion, underlättar korrekt absorption av näringsämnen i den mat vi äter dagligen.

Men under perioder då det är protein förstörelse (infektioner, kirurgi, trauma, etc.) och speciellt under idrottsinsatser med hög intensitet och varaktighet, är glutamin också användas för att avgifta kroppen av giftiga metaboliter producerade genom att förstöra våra egna proteiner ( även känd som proteinkatabolism), som förekommer främst vid glykogenmuskel insättningar som används som energikällor minskas.

Medan utföra dessa utdragna och / eller hög intensitet ansträngningar blod glutamin nivåerna ökar betydligt, att senare drabbas av betydande nedgångar under återhämtningsperioden, att ta flera timmar eller dagar att återhämta de nuvarande nivåerna före träning. Detta leder till vad som kallas overtraining syndrom, bland annat, att producera en minskning i immunsystemaktiviteten.

Det har tydligt visat att zinkintag är mycket låg i idrottare, vilket är anledningen till dess tillskott är ytterst nödvändigt för att immunförsvaret ska fungera perfekt.

Infisport glutamin ger tillräckliga mängder av dessa två näringsämnen i kemiskt ren form så att de organiska funktioner, oavsett var de deltar, är optimala.

INFISPORT glutamin finns i två format:

Behållare med 150 tabletter av 870 mg vardera.

Behållare med 300 gram pulver.

Datablad:

Ingredienser:

L glutamin, bulkmedel: mikrokristallin cellulosa (tabletter) kompakte: dikalciumfosfat, hydroxipropylmetylcellulosa, sorbitol (tabletter), smörjmedel: magnesiumstearat (tabletter), zinksulfat, pyridoxinhydroklorid (vitamin B6).

Hur man använder:

Tabletter: Ta 2 3 tabletter 3 gånger per dag. Ta en alltid efter avslutad träning.

Pulver: Ta en doseringsmätning (3g) två gånger dagligen, en gång alltid efter avslutad träning.


Vill du veta vilka andra fitnessrelaterade produkter Infisport har? På traininn kan du köpa alla nödvändiga Aminosyrorvaror så att du kan njuta av alla dina aktiviteter utan svårigheter. Infisport Glutamin + Zn 150 Caps finns tillgängligt till bästa pris och finns just nu i lager! Använd vårt säkra online betalningssystem och den bästa kundservicen.

Funktioner Infisport Glutamin + Zn 150 Caps

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI