Infisport Iso Whey Chocolate

Infisport Auktoriserad Återförsäljare.
Tillverkaren erbjuder full garanti.

Infisport

$ 51.95

Lägsta online-pris granskas avnetRivals

lupa

Infisport Iso Whey Chocolate

close

Infisport Iso Whey Chocolate

Infisport Iso Whey Chocolate

Produktbeskrivning

Protein behoven hos en idrottsman är vida överlägsen de i den allmänna befolkningen. Men samtidigt dessa proteiner måste vara rik på essentiella aminosyror (högt biologiskt värde) så att kroppen syntetiserar nya muskelproteiner. Dessa behov kan inte alltid lindras med mat. Det finns situationer där det är nödvändigt att använda ett proteintillskott för att undvika ådra underskott som skulle vara mycket negativt för den enskilde som utövar idrott. Samtidigt, denna situation av intensiv sport praktiken sätter större påfrestning på lederna som kan drabbas på lång sikt, vilket leder till gemensamma vävnadsskador (tendinit, chondropathies, etc).
INFISPORT (Institute of Sport Pysiology), med hänsyn till alla dessa krav ses i sitt dagliga yrkesutövningen, har formulerat INFISPORT ISO WHEY Articulate Leucin +, en produkt som tillverkas med proteinisolat färsk mjölk av högt biologiskt värde, som erhållits genom mikrotvärflöde (CFM) , en teknik som acheives en produkt låg natriumhalt, nästan ingen mikrofiltrering tvärflöde, nästan inget fett eller laktos, med en hög mineralhalt (kalcium) och en hög andel av protein, allt utan att störa dess molekylstruktur för att säkerställa dess höga biologiska aktivitet och som orsakar aktivering av muskelcellreceptorer på aminosyror det innehåller, gå till väga på det sättet att upptag och orsaka muskeltillväxt (naturlig anabolism). Men för denna tillväxt och förnyelse som ska maximeras, har INFISPORT berikat formulering med leucin, den sanna "motor" av proteinsyntes.
Detta sätt, genom att ta ISO WHEY Articular Leucin, muskelcellerna ökar sin syntes av proteiner. Samtidigt, för att minska de negativa effekterna av fysisk träning på bind gemensam vävnad har kollagenhydrolysat införlivats i formuleringen, som innehåller de nödvändiga aminosyror för regenerering av kondrocyter (celler som bygger upp det gemensamma vävnad) .Thus en produkt med en hög proteinkoncentration erhålles; en behaglig smak och lätt absorption vilket ökar syntesen av muskelproteiner, förhindra dess nedbrytning och skyddar lederna. Tillsatsen av vitamin B6 underlättar den metaboliska användning av produkten.
Specifikation:
Krukor innehållande: 1,8 kg.
Finns i choklad och jordgubb

Ta del av våra erbjudanden från Infisport Iso Whey Chocolate. I vår online fitnessbutik, på traininn har vi de bästa produkterna för att du ska kunna njuta av dina aktiviteter utan komplikationer och med den bästa fitnessutrustningen. Du kan också besöka andra fitness kategorier och hitta produkter från märket Infisport till bästa pris.

Funktioner

Se fler produkter som hör ihop med:

Infisport - Nutrition - Proteiner

. Nutrition

Storlekar och måttuppgifter kan variera beroende på tillverkare, märke och form.

kundens omdömen och frågor (0)

Produktbetyg 5 / 5
Skriv en recension eller fråga en fråga
coinn

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs

(endast för befintliga kunder)

Produktbetyg:

Aktiveringskoden som du angav är felaktig.

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

Kunder som tittat på har också tittat på: