`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Infisport

Infisport Nd3 Cross Up 34gr Citrus

 • Infisport Nd3 Cross Up 34gr Citrus
 • Infisport Nd3 Cross Up 34gr Citrus
 • Infisport Nd3 Cross Up 34gr Citrus

Infisport Nd3 Cross Up 34gr Citrus

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Infisport Nd3 Cross Up 34gr Citrus

INFISPORT ND3 CROSS UPP Bekämpar allmän trötthet.

Under utförandet av intensiv och långvarig ansträngning, samtidigt som den förbrukar lagrade muskel glykogen, är metabolisk acidos ökat och en stor mängd fria radikaler som skador på muskelfibrerna framställs. Denna minskning i tillgången på glykogen medför en ökad förbrukning av aminosyror, huvudsakligen glutamin och grenade aminosyror (leucin, valin, isoleucin), som producerar en stor mängd av ammonium-, ett mycket giftigt ämne som måste avlägsnas snabbt.

Samtidigt, är denna minskning av koncentrationen av grenkedjiga aminosyror relaterad till förekomsten av så kallade centrala trötthet och minskade nivåer av L glutamin som ett resultat av dess användning som glykogen och avgiftande formnings ammonium-, leder den så kallade överträningssyndrom , där funktionerna hos kroppens immunsystem är nedsatt.

För att undvika dessa kataboliska processer har Infisport skapat ND3 UPP CROSS-gel, en produkt formuleras med ingredienser som visat sig ha inte bara en ergogenic handling, men som också när den används tillsammans med de rätta proportionerna, ömsesidigt förstärker varandra. Kolhydrat formel med olika kedjor longituder ger snabb och ihållande energi över tiden.

Halten av grenkedjig amino UPP CROSS ND3, huvudsakligen L leucin, har anti katabolisk och anti utmattningslast som fördröjer uppkomsten av "centrala trötthet".

Glutamin har en förebyggande effekt av överträning och rymmer både en avgiftande verkan genom att agera på ammonium radikal. Vitamin C och E har en potent antioxidant som skyddar muskelfibrer av vilken effekt de har på de fria radikaler som bildas under träningen.

Halten av vitamin B1 och magnesium underlättar omvandlingen av kolhydrater till energi.

Också utformningen av ND3 CROSS UPP är utformad för att bekämpa metabolisk acidos genom sin höga citrat och innehåll citronsyra.

Således ND3 CROSS UP är en innovation inom sporttillskott eftersom det är den enda gel som verkar i ett stycke på fysiologiska tillstånd i organismen när de utsätts för intensiv och långvarig ansträngning.

Ingredienser:

Glukos (dextros), glukospolymerer med olika kedjelängder, sackaros, stärkelse, aminosyror (L glutamin, L leucin, L valin, L isoleucin), äppelpektin (E440), magnesiumoxid, vattenfri citronsyra (E330), natriumcitrat , natriumbensoat (E211), kaliumsorbat (E202), betakaroten

(E160ii) i citrussmak och E 124 i bär smak, koffein (bärsmakämne), smak, vitamin C (askorbinsyra askorbinsyra), vitamin B1 (tiamin hydroklorid)

Instruktioner:

Ta ett paket, följt av ett glas vatten (eller upplösa den i en drink) innan du påbörjar träning av stor intensitet eller ansträngning eller när de gör det. Göra upprepas var 45 60 minuter om det behövs.


Alla fitness produkter av kategorin Idrottstillskott har en hög tillverkarkvalitet och ser till även de allra minsta detaljerna. På traininn du finna hela Hälsa och näringproduktskatalogen från märket Infisport. Priset på Infisport Nd3 Cross Up 34gr Citrus är 28.95 $, med lägsta prisgaranti, säker betalning och effektiv leveransservice!

Funktioner Infisport Nd3 Cross Up 34gr Citrus

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga