`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Polar

Polar M430

Polar M430

Polar M430

Polar M430

Polar M430

Polar M430

Polar M430

Polar M430

Polar M430

Polar M430

 • Polar M430
 • Polar M430
 • Polar M430
 • Polar M430
 • Polar M430
 • Polar M430
 • Polar M430
 • Polar M430
 • Polar M430
 • Polar M430
 • Polar M430
 • Polar M430

Polar M430

Produktbeskrivning Polar M430

Det finns en ny firmwareuppdatering tillgänglig för Polar M430. Uppdatera din löpande klocka på din dator via FlowSync eller på din mobil via Flow app.

Om det du behöver är Polar M430, finns det just här och till bästa pris. traininn har den här och andra fitnessprodukter som du letar efter och till bästa kvalitet. Låt inte möjligheten passera utan utrusta dig själv för att kunna utöva dina favoritsporter i bästa möjliga förhållanden. Med vårt utbud av Klockor och tidtagarurprodukter, kan du hitta allt du behöver på ett ställe.

Funktioner Polar M430

kundens omdömen och frågor (18)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension och tjäna CoiNNs

(endast för befintliga kunder)

Det kom mycket bra och precis som begärts

-

Produkten kom perfekt. Tack så mycket

Polar m430

-

Efter 10 minuter blir det helt klart hur enheten fungerar. Utmärkt multifunktionell enhet

Polar m430

-

Bra klocka.

Gör jobbet

-

Har alla viktiga funktioner och är prisvärda.

På rättegång

-

Första intryck med produkten är mycket bra, enkla att hantera och konfigurera (jag är ny med Polar). Produkten kom i tid. Nöjd med köpet.

Kommentar

-

Utmärkt artikel, även om logistikoperatören var försenad en månad för att leverera den i Colombia, synd att endast har två operatörer, ... vila bra rekommenderad produkt

Bra löpande klocka

-

Super funktionell klocka för att springa! Köpt läsning mycket positiva recensioner på Internet och ångrade inte. Mycket tydlig och enkel att använda, de mäter hjärtfrekvensen perfekt, både med och utan hjärtkänslare. Det bästa priset är det lägsta. Leverans vid exakt angiven tid. Jag rekommenderar att köpa!

Perfekt

-

Det är en andra m430 jag köpte här. Nu den vita för min mamma. Nu båda mina föräldrar bär m430. Happy.

Utmärkt val

-

Mycket bra produkt, och till ett konkurrenskraftigt pris.

Allt utmärkt

-

Den utmärkta produkten, Polar kvalitet. Inköp och frakt är oöverträffad. Jag köpte den från Colombia och jag hade M430 i mina händer 10 dagar senare. Jag rekommenderar denna sida helt.

Bästa affären

-

Har precis köpt den här modellen för min far. Definitivt det bästa priset på internet!

Utmärkt upplevelse

-

Mycket bra produkt och utmärkt upplevelse i inköps- och leveransprocessen. Denna order skickades till Argentina i god tid. Rekommenderas!

Polar m430

-

Bra produkt

Bra produkt

-

Mycket nöjd med inköps- och leveransprocessen. Klockan är ännu bättre än jag trodde först. Mycket lätt att ställa in och mer information än de flesta användare kommer att kräva men fortfarande användbara. Lätt att anpassa skärmar och sätta upp sessioner.

Beröm

-

Bra produkt med bra kvalitet!

Polar m430

-

Kvalitetspris som det är

Beröm

-

Hej Herrar, härmed informerar jag dig om att från och med igår 12/26/18 efter några mot tiden med bristen på numrering av bostaden i posten fick jag min Polar M430 klocka. Jag var mycket nöjd med produkten och den omsorg de hade när man packade produkten för frakt. Jag hoppas kunna göra nya affärer i framtiden med företaget. En bra sak jag ser är att den annonserade produkten är original, exakt enligt annonsen och även smidighet i inköpsposten.

Återvänd via post

-

Herrar informerar jag härmed att i samråd med postkontorets webbplats returneras beställningen till avsändaren på grund av en ogiltig adress. Men i själva verket saknades endast bostadsnumret som är nr. 143. Spårningskod RU333157931NL. Jag ber om information om vad som kan göras för att undvika en avkastning. Och om du inte har något att göra för att undvika avkastningen, vad görs med mitt köp. Tack på förhand för din uppmärksamhet och förståelse. Lafayete

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Liknande produkter

Visa alla produkter

Stänga