Powergym Creaplus 120 Units

Powergym Auktoriserad Återförsäljare.
Tillverkaren erbjuder full garanti.

Powergym

$ 28.45

Storlek

Antal

info

Lägsta online-pris granskas avnetRivals

lupa

Powergym Creaplus 120 Units

close

Powergym Creaplus 120 Units

Powergym Creaplus 120 Units

Produktbeskrivning

CREAPLUS
AVANCERAD formel MAXIMAL EFFEKTIVITET CREATINE
Ökar styrka, makt, muskelmassa och motstånd mot utmattning.
BESKRIVNING
Kreatin med transportsystem med hög prestanda. Större absorption och biotillgänglighet. Bättre smältbarhet.
CREAPLUS från PowerGym är den enda formel som syftar till att förbättra utnyttjandet och behålla muskel kreatin därmed få bättre effektivitet än från andra kosttillskott.
Ny CREAPLUS inkorporerar GLYCINE som förbättrar matsmältnings pH, undvika överdriven försurning och möjligheten att omvandla kreatinet till kreatinin och med vilken absorption och tolerans mot produkten förbättras.
PowerGym deltog i en vetenskaplig studie på kreatin utförts av CAR * Barcelona med bodybuilding idrottare som de kontrollerade effekten av kreatin och dess korrekta doseringsregim för bästa prestandaförbättring.
Komplettering med CREAPLUS ökar styrka, muskelmassa, makt och motstånd mot utmattning.
Den innovativa formel för CREAPLUS innehåller;
Tillräckligt högt glykemiskt index kolhydrater för att stimulera produktionen av insulin och därför för att lagra en större mängd kreatin i muskeln.
För att stabilisera och förbättra effektiviteten av krominsulin (III) klorid har lagts till.
Creaplus erbjuder även fosfater, som ökar bildandet av muskel phosphocreatine tillsammans med tillgängligheten av fosfat för Oxidativ fosforylering, vilket kan öka anaerob prestanda.
CREAPLUS innehåller TAURIN Y MAGNESIUM att bibehålla magnesiumjon tillgänglighet för att stabilisera de energirika fosfatföreningar (ATP-PC) i muskeln.
Varje portion innehåller 7 g med hög renhet, kreatin labbkvalitet
Rekommenderade dagsdosen
7 CREAPLUS kapslar per dag uppdelat hela dagen tillsammans med fruktjuicer.
Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen.
* CAR Centre de Alta Rendimiento High Performance Center
TEKNISKA SPECIFIKATIONER
Näringsinnehåll
(Per kapsel)
Kreatinmonohydrat: 500 g.
Taurin: 67,5 g.
Glycin: 21,3 g.
Fosfor: 19,29 mg.
Magnesium: 12,27 mg.
Natrium: 3,4 mg.
Kalium: 1,75 mg.
Selen: 11,8 mikrogram.
Krom: 3,74 mikrogram.
PRESENTATION: burk 120 kapslar
Vanliga frågor
Varför CREAPLUS innehåller andra näringsämnen förutom kreatin?
Eftersom det är vetenskapligt visat att införandet av vissa näringsämnen i sportnäring såsom högt glykemiskt index kolhydrater och insulin potentiatorer förbättra ansamling av muskel kreatin och homogenisera svar på tillägget.
Finns det verkligen en skillnad mellan att ta CREAPLUS och kreatin på egen hand?
Det finns många skeptiker som inte har erhållit resultat med kreatin på egen hand och som sedan har vidtagits CREAPLUS och har gjort otroliga förbättringar till deras styrka, kraft och muskelmassa. Prova det, ingen har någonsin ångrat tar detta sportbilaga.
Är det sant att du tar CREAPLUS efter träningen är ännu effektivare?
Det är sant att CREAPLUS tillskott tas av personer som gör eller don? T inkludera övning ger olika resultat. Det är en förbättring i ansamling av kreatin när tillägget tas vid tidpunkten för utnyttjandet. Vad isn? T helt klart är om det ska tas direkt efter träning. Om motion är en faktor som förbättrar ansamling av muskel kreatin, med tillägget strax före eller strax efter träning kan gynna en ökning av kvarhållandet av kreatin.
Är kreatin doping?
Nej, kreatin en sportbilaga som inte anses vara en dopingmedel.
Är hävdar att kreatin kan orsaka njurproblem sant?
Enligt de senaste vetenskapliga studier, sport kosttillskott som innehåller kreatin don? T påverka någon av de blodparametrar som bestämmer hälsan hos idrottare, inklusive njur- och leverfunktion. Det är kontraindicerat indicerat för njurpatienter. Varje person med något sjukdomstillstånd bör bara ta tillskott under strikt medicinsk övervakning. Om du vill ha mer information kan du läsa artikeln om kreatin som du hittar på denna webbplats i näringslära tidningen frågan N 17.
När ni märka effekterna av CREAPLUS tillskott?
Effekterna på förbättring av energi, styrka och kraft kan kännas efter en vecka av tillskott. Ökningen av muskelmassa kan ses efter 6 veckor och det rekommenderas att regimerna i 3 månader, följas för att få en märkbar muskel förbättring.
Är kreatin bara användbar för fitness, muskulatur, styrka etc?
Nej, är det effektivt för någon intervallic sport där det finns ett behov för maximal eller under maximal effekt med intervaller av lägre intensitet. Exempel på dessa är fotboll, basket, handboll, mountainbike etc.
Men i idrott innebär ökad uthållighet, CREAPLUS kan användas som en sportbilaga att skjuta upp starten av trötthet på grund av dess laktat dämpande effekt.
Är någon Kolhydrater produkt som är kompatibel eller nödvändigt med CREAPLUS?
Det är helt kompatibel, dock är formeln för Creaplus redo för fullständig absorption, så det finns ingen anledning att konsumera kolhydrater med Creaplus. Creaplus har redan alla nödvändiga bärare medel (kolhydrater, fosfater, taurin etc.) för att det ska vara fullt effektiva.
Vad är den effektiva vikten doseringen beroende på kroppsvikt och utbildning typ?
Som en allmän regel, är doseringen på etiketten korrekt och är baserad på en idrottsman som väger 70 kg. Doseringen till kroppsvikt per dag är 1,54g av CREAPLUS per kg kroppsvikt under laddningsfasen, och 0,35g av CREAPLUS per kg kroppsvikt under underhållsfasen. Under laddningsfasen, är det viktigt att doseringarna av CREAPLUS är uppdelade över dagen, med måltider och en efter träning i maxima av 36 g av CREAPLUS upplöst i 300 ml vatten.
Kontrollera PowerBook förklaring av CREAPLUS för specifika rekommendationer om doseringar beroende på vilken typ av idrott och mål.
För vad kroppsvikt etiketten anges?
För en person som väger 70 kg.
Bör CREAPLUS tas före eller efter måltid?
Detta tillägg kan tas med mat som om det vore det vatten som du brukar dricka med din mat.
Vad ska jag göra om jag har diarré precis efter att ha tagit kreatin? Finns det människor som är allergiska mot kreatin?
Vi don? T känner till vem som helst som har varit allergisk mot kreatin. Det finns människor som är känsliga för kreatin eller som don? T absorbera det alls bra, detta lösas genom att ta CREAPLUS under måltiden och ta en dos strax efter träningen. CREAPLUS redan levereras med ett dämpningssystem för de idrottare som kan ha problem med syra som kan orsakas av kreatin.
Varför finns det andra kreatinformer som säger att de absorberas bättre, varför är de mer lösliga?
Den mest kända formen av kreatin och det som verkligen har visat sig fungera är kreatin. Andra kreatin salterna innehåller mindre kreatin per molekyl och är därför mer lösliga.
Kan jag ta Creaplus kontinuerligt eller ska jag ta vilar?
Det förefaller som om det bästa rutin är att ha en last fas såsom anges följt av en underhållsfas av två månader. Totalt skulle det innebära en 3 månaders regim och sedan en viloperiod för 1 månad innan du startar en ny last fas.

fitness butiken, traininn, kan du hitta olika storlekar på Powergym Creaplus 120 Units och i många olika färger. Förutom det kan du också komplettera din beställning med produkter relaterade till Powergym Creaplus 120 Units som kategorin Nutrition från vår fitnessbutik online. Läs våra experters råd och guidning angående fitnessutrustning och även Powergym Creaplus 120 Units omdömen.

Funktioner

Format:
Sporttillskot:

. Nutrition

Storlekar och måttuppgifter kan variera beroende på tillverkare, märke och form.

kundens omdömen och frågor (0)

Produktbetyg 5 / 5
Skriv en recension eller fråga en fråga
coinn

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs

(endast för befintliga kunder)

Produktbetyg:

Aktiveringskoden som du angav är felaktig.

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

Kunder som tittat på har också tittat på: