Powergym Isopower 1.6 Kg Orange

Powergym Auktoriserad Återförsäljare.
Tillverkaren erbjuder full garanti.

Powergym

$ 40.95

Storlek

Antal

info

Lägsta online-pris granskas avnetRivals

lupa

Powergym Isopower 1.6 Kg Orange

close

Powergym Isopower 1.6 Kg Orange

Powergym Isopower 1.6 Kg Orange

Beskrivning

ISOPOWER
Kolhydratbaserade ELEKTROLYTISK DRYCK med vitaminer och mineraler
Bidrar till att upprätthålla nivåer av uthållighet i långvarig träning.
BESKRIVNING
Under fysisk träning förlorar vi vätskor, natrium och kalium, ger detta med det en viktig prestandaförlust som motion är förlängd längs med en funktionell försämring av muskler och senor.
ISOPOWER är en sportbilaga som hjälper till att återfukta, utvinning av vätskor och i synnerhet natrium och kalium förlorat så att en ökning i prestanda genom att även ge kolhydrater och antioxidanter.
ISOPOWER innehåller måttligt höga halter av natrium och kalium som har vetenskapligt visat sig vara effektiv för vätskeersättning.
Natrium är viktigt eftersom det stimulerar upptaget av både glukos och vatten genom tunntarmen och är den jon som mest gynnar extracellulär hydratisering.
Kalium, under tiden, är den viktigaste jonen när det gäller utbyte av vatten i de intracellulära utrymmena; dess tillsats till formeln medger en korrekt hydratisering.
Mängden natrium som finns i ISOPOWER är mer än de flesta konventionella drycker på marknaden som innehåller små mängder av salt, otillräckliga för att ge vätskeersättning.
En nyhet i ISOPOWER är tillsatsen av antioxidanter såsom vitamin E eller C, varvid selen och speciellt den mängd som behövs av Pycnogenol, bekämpa överskottet av fria radikaler under övning och som minskar prestandan.
Pycnogenol, en naturlig antioxidant, har visat sig ha en snabb absorption och en antiinflammatorisk verkan under intensiv träning. Detta sportbilaga förhindrar också muskelkramper och muskelvärk under och efter träning. Dess biotillgänglighet och dess snabba åtgärder är två mycket viktiga faktorer att ta hänsyn till i sin delaktighet i formeln.
Införandet av kolhydrater och L glutamin bidrar till att öka den intestinala absorptionen av vatten och natrium och ge energi under fysisk träning, sätta tillbaka uppkomsten av trötthet. På grund av den höga natriumhalten i denna sportbilaga, är det en bra idé att be din läkare om en saltfattig kost indikeras.
När öppna, HÅLL KALLT
INNEHÅLLER ÅTGÄRD
Rekommenderade dagsdosen
Blanda 40 g (3 doser) i 500 ml vatten, ta under träning. Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen.
TEKNISKA SPECIFIKATIONER
NÄRINGSINNEHÅLL
(Per 100 g.)
Energi: 362 kcal.
Proteiner: 1,58 g.
Kolhydrater: 88,9 g.
Fett: <0,5 g.
Näringsinnehåll
(Per 40 g.)
Pinus extrakt: 156 mg.
L glutamin: 516 mg.
Kaliumcitrat: 536 mg.
Kalciumfosfat: 257 mg.
Magnesiumkarbonat: 132 mg.
Vitamin C: 80 mg.
Vitamin B3: 16 mg.
Vitamin E: 12 mg.
Zink: 9,6 mg.
Järn: 8,1 mg.
Vitamin B5: 6,5 mg.
Vitamin B6: 3,8 mg.
Vitamin B1: 2,7 mg.
Vitamin B2: 1,4 mg.
Vitamin B9: 200 mikrogram.
Biotin: 50 mikrogram.
Selen: 39 mikrogram.
Vitamin B12: 2,5 mikrogram.
PRESENTATION: Behållare med 1.600 g. pulverform. Med tillsats av socker och sötningsmedel.
Smak: apelsin
ALLERGENER
Kan innehålla spår av mjölk, soja och gluten.
Innehåller extrakt av graderade växter, som säkerställer innehållet av aktiva ingredienser och deras effektivitet.
Vanliga frågor
Kan jag ta mer än 1 paket Isopower per dag?
Doseringen av näringsämnen per paket eller per takt visas på paketet eller etiketterna på flaskorna Isopower.
Det ISN? Ta problem om du behöver en andra, senare dosering på grund av mycket ökad fysisk aktivitet.
I stället för att späda ut 40 g Isopower i 500 ml vatten, kan jag späda 80g i 1 liter?
Ja, den andel förblir densamma.
I fallet med ökad fysisk aktivitet när det finns omfattande svettning på grund av värmen, kan det vara lämpligt att blanda ett paket, eller 40 g, i 750 800 ml av vatten för att gynna tillfrisknande från vattenförlust ännu mer.
När den fysiska aktiviteten är klar kan du använda ett paket, eller 40 g av Isopower upplöst i 500 ml vatten som en regenerator av glykogenreserverna samt förlorat vatten.
När jag upplösa Isopower i vatten, det är en brun insättning som vann? T lösa, varför är detta?
Detta är en del av Pine extrakt som är mindre lösliga men ISN? T alls viktigt, är tall extrakt vad innehåller procyanidins som undviker muskelkramper.
Varför Isopower ändra färg ibland?
Isopower innehåller olika naturliga extrakt som också har naturliga färgämnen, som i alla naturliga extrakt, detta leder ibland till en liten förändring i färg av produkten utan att mena någon försämring av kvaliteten på produkten.
Vilket är bäst; Isopower eller Isopower Gel? Anser Isopower Gel hydratisera som Isopower?
Denna fråga har besvarats innan, t hjälp hydrering Isopower Gel spelar? På samma sätt som Isopower. Isopower Gel används när vi behöver extra energi för en tung energisk efterfrågan under träning vid en viss tidpunkt
Jag använder Isopower för vätske, både under träning och tävling. Som Isopower innehåller hydrater, och behöva ta geler och energi barer, ska jag kombinera det med andra Isotonics (eller vanligt vatten), att se till att jag träffa min rätt timme intag av hydrater?
Som med absolut varje slags gel, bör det tas med vatten helt enkelt att säkerställa att koncentrationen är korrekt, så att den absorberas snabbt och för att undvika gastrointestinala problem.
Kan jag ta Isopower Gel i stället för vatten? Kan du ta Isopower Gel tillsammans Isopower? Varför kan? T du tar Isopower Gel och sedan Isopower?
Det rekommenderas, absorptionen vid en intestinal nivå är mycket olika, bland andra faktorer på grund av koncentrationen av sportbilaga i jämförelse med koncentrationen av blodet.
Vissa gastrointestinala problem har rapporterats som har framkallats av vissa geler på grund av den typ av kolhydrater som finns, som i hög grad ökar deras osmolaritet och också på grund av att ta dem med drycker som innehåller mineraler och / eller kolhydrater.
Isopower Gel har en låg osmolaritet i jämförelse med standard geler, de absorberas mycket bra och innehåller också nästan dubbelt så mycket kolhydrater konventionella geler !!!
Du kan inkludera Isopower Gel i din sport nutrition cirka 20 minuter efter att ha tagit Isopower. Kom ihåg att Isopower Gel alltid bör tas med vatten, precis som alla gel på marknaden, vare sig det har mer eller mindre vatten i sin sammansättning.
I konkurrens, ta Isopower Gel några meter innan den når en provisioneringspunkt, och alltid med vatten.

Funderar du på att köpa Powergym Isopower 1.6 Kg Orange? Detta är en av stjärnprodukterna på traininn, din fitnessbutik online. Priset är 40.95 $, under begränsad tid! På traininn kan du ta del av de största förmånerna och hitta produkter från Powergym till bästa pris. Alla våra fitnessprodukter har en kvalitetsgaranti från tillverkaren.

Funktioner

EAN-kod:
8437013729185

Se fler liknande produkter:

Powergym - Nutrition - Isoton

. Nutrition

Storlekar och måttuppgifter kan variera beroende på tillverkare, märke och form.

Kundernas tankar (0)

Produktomdöme 5 / 5
Skriv en recension
coinn

Skriv ett omdöme om denna produkt och tjäna CoINNs

(Endast nuvarande kunder)

Produktomdöme:

Aktiveringskoden som du angav är felaktig.

Observera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och läggas upp inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så kontrollera att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

Kunder som tittat på har också tittat på: