`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Weider

Weider Victory Endurance Flexgrlucosamine-Chondroi 90 Caps

Weider Victory Endurance Flexgrlucosamine-Chondroi 90 Caps

 • Weider Victory Endurance Flexgrlucosamine-Chondroi 90 Caps
 • Weider Victory Endurance Flexgrlucosamine-Chondroi 90 Caps
 • Weider Victory Endurance Flexgrlucosamine-Chondroi 90 Caps

Weider Victory Endurance Flexgrlucosamine-Chondroi 90 Caps

Produktbeskrivning Weider Victory Endurance Flexgrlucosamine-Chondroi 90 Caps

Den nya Flex kondroitin Glukosamin med hyaluronsyra och Bromelain är utan tvekan den mest kompletta och revolutionerande produkt för gemensamt skydd, eftersom förutom innehåller Glukosamin och Chondroitin, är denna formel stärks med:

bromelain

Ett enzym av vegetabiliskt ursprung (främst i ananas) som har antiinflammatoriska och anti ödematösa effekter på grund av dess förmåga att initiera proteinkatabolismen. Rekommenderas för idrottare att minska smärta och svullnad orsakas vanligtvis av aeroba och anaeroba intensitet sport. Dess effektivitet förbättras när träningen intensitet ökar, till exempel, före tävlingar, när utbildning förändringar ökar intensiteten och / eller volym, för nybörjare, etc.

HYALURONSYRA

Det tillhör en familj av glukos Amino glykaner. Det är en viktig del av den extracellulära matrisen av brosk och ytskikten hos synovialmembranet. Nyckelfaktor för att upprätthålla smörj och stötdämpande egenskaper hos ledvätskan.

CHONDROITIN

Den vanligast förekommande glukos Amino glykaner (GAG, proteoglykaner) i den extracellulära matrisen av ledbrosk. Dess vattenkvarhållande förmåga bidrar till att upprätthålla brosk mekaniker och elastiska egenskaper, som upprätthåller och styr det osmotiska trycket av brosk. Bevarar fukt, smidighet och elasticitet denna vävnad.

GLUCOSAMINE

Det är ett aminosocker avgörande för normal tillväxt och reparation av brosk. Det är en viktig del i biosyntesen av proteoglykaner och GAG. Vi skulle kunna säga att det är den råvara som kroppen använder för att tillverka en mängd olika andra ämnen relaterade till bildandet av senor, ligament, brosk och synovialvätska omgivande lederna. Dess terapeutiska verkan härrör från dess bidrag till proteoglykansyntes av ledbrosk. Det har också antiinflammatoriska effekter.

Mangan och koppar

Tese är två av de viktigaste mineralerna i upprätthållandet av bindväv och energiomsättning. Dessutom :

Koppar är viktigt för korrekt transport av järn; det är en potent antioxidant och stärker immunsystemet.

Mangan är viktigt för benhälsa och fungerar som en antioxidant också.


fitness butiken, traininn, kan du hitta olika storlekar på Weider Victory Endurance Flexgrlucosamine-Chondroi 90 Caps och i många olika färger. Förutom det kan du också komplettera din beställning med produkter relaterade till Weider Victory Endurance Flexgrlucosamine-Chondroi 90 Caps som kategorin Nutrition från vår fitnessbutik online. Läs våra experters råd och guidning angående fitnessutrustning och även Weider Victory Endurance Flexgrlucosamine-Chondroi 90 Caps omdömen.

Funktioner Weider Victory Endurance Flexgrlucosamine-Chondroi 90 Caps

Sporttillskot
Format

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI