`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

X-BIONIC

X-BIONIC Effektor Power Run

X-BIONIC Effektor Power Run

 • X-BIONIC Effektor Power Run
 • X-BIONIC Effektor Power Run
 • X-BIONIC Effektor Power Run

X-BIONIC Effektor Power Run

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning X-BIONIC Effektor Power Run

Kliv utanför de nuvarande gränserna för fysik? Alla rensa framåt! Effektor? Running Kraft Byxor - X-BIONIC Partiell Kompression på benen kombinerar två avgörande prestandafördelar: Förbättrade muskelarbete tack vare kompression, såväl som optimal kylning tack vare spridningen av trycket över åsarna. Den Effektor? Löpning Ström Pants utnyttjar ännu en teknik? en som jet piloter använder för att förhindra de befarade mörkläggning: De ställer varierande grader av tryck olika på olika regioner av benet. Effektor? Löpning Ström Pants lägga större press på underbenet som de gör på den övre delen av låret för att minska belastningen i blodet som den gör sin väg tillbaka till hjärtat. För ännu effektivare kylning av beprövade 3D-BionicSphere System används på svanskotan. På knä för Neural-Response-Bandage sätta de perifera nervreceptorer i ett konstant tillstånd av? Kamp eller flykt,? vilket bidrar till att stärka och lägga mer precision till muskelsvar.


Two-Step 3D-BionicSphere System

Den högteknologiska stickteknik garanterar optimalt grepp och klimatkomfort. De olika revben och yt konstruktioner stödja och transport fukt och värme.


Neural Response Effect

Partiell Kompression sätter perifera nervcellerna i en ständig beredskap, optimerar utbytet av nervimpulser mellan muskler och hjärna, ökar muskelreaktioner, sammandragningar och samordning, och minskar risken för skador och utmattning.


3D-BionicSphere system vid svanskotan

Svetten av ryggens nedre del sker genom 3D-BionicSphere System till svanskotan för avdunstning. De SweatTraps på nedre delen av ryggen är inriktade specifikt på att fånga svett flödar in mot skinkorna. Denna första fas, vilket ofta leder till friktions sår, avbryts innan den ens kan börja.


X-BIONIC Partiell Kompression

Ett nytt riktmärke inom komprimeringsteknik. Partiell Kompression av X-BIONIC utnyttjar fördelarna med kompression utan att försumma kylning.


Självjuste manschett

Den breda aktiva dragsko passar till varje ben storlek utan att halka eller bromsande.


Intercooler?

Denna 3D-konstruktion samlar svett på den övre delen av låret och underhåller den direkt på huden så att den kan avdunsta optimalt samtidigt direkt på denna viktiga muskelgrupp. Mellan perioder av ansträngning, ligger Intercooler? S revben teknik i en vågliknande struktur på muskler för att ge isolering.


ISO-Pad

Möjliggör riktad isolering av enskilda kroppsdelar från en kall miljö för att skydda kroppen från att frysa på vintern. Detta är hur de optimerade ISO-Pads behålla kroppsvärmen, vilket är nödvändigt för att garantera intern funktion orgel och skydda kroppsdelar som är känsliga för kyla.


Värmeöverförings Zon

Optimal värmeavledning.


Är du intresserad av X-BIONIC Effektor Power Run? Produkten finns just nu i lager hos oss på traininn, din fitnessbutik online. På traininn kan du hitta fler fitness produkter från märket X-BIONIC. Vänta inte längre, utan njut av X-BIONIC Effektor Power Run inom bara några klick. Upptäck traininns breda urval av fitnessprylar nu.

Funktioner X-BIONIC Effektor Power Run

Längd
Färg

kundens omdömen och frågor (4)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Mycket bra kör byxor

-

Först var jag inte säker på om jag ska bära byxorna som "kalsonger" Me. Men i den andra testkörningen, kan jag säga att det tar några byxor. Det känns mycket bra och ser fram emot resultatet i ett maratonlopp. Leveransen skedde inom en vecka, i tid för Zürich Marathon.

Super

-

Vackra passande byxor. Du kanske tror att du inte behöver. Perfekt storlek är korrekt

X-bionic effektor power run

-

högsta kvalitet huvudet, mycket bekväma och inte rör sig alls. Jag är lång 172 cm och vikt 68 kg tog perfekt storlek M. rådde

Utmärkt

-

Leverans i tid .. bra produkt !!

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga