`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

X-BIONIC

X-BIONIC Effektor Power Runnig

X-BIONIC Effektor Power Runnig

 • X-BIONIC Effektor Power Runnig
 • X-BIONIC Effektor Power Runnig
 • X-BIONIC Effektor Power Runnig

X-BIONIC Effektor Power Runnig

Produktbeskrivning X-BIONIC Effektor Power Runnig

Steg utöver de nuvarande gränserna för fysik? Allt klart framåt! Effektor Running Powershirt. Blodet i dina armar har en tuff väg tillbaka till ditt hjärta? lång, mot tyngdkraften och mot den centrifugalkraft som skapas av din armrörelse. Den Effektor Running Powershirt har därför inte bara prestationshöjande X BIONIC Delvis kompression i hela överkroppen, men det ökar också kompressionen appliceras på armarna. Återkomsten av venöst blod har en lättare tid det, och ditt kardiovaskulära system sparar energi. Du får ännu mer kraft med den stora 3D BionicSphere System på baksidan. Det lindrar din kropp? S eget behov av temperaturreglering. Neural Response Bandage på armbågarna ge snabbare, mer exakt muskelsvar

Specifikationer:

82% Polyamid

10% Elastan

8% Polypropylen

Teknik:

X BIONIC Partiell kompression:

Ett nytt riktmärke i komprimeringsteknik. Partiell kompression av X BIONIC utnyttjar fördelarna med kompression utan att försumma kylning.

AirComPlex Zone:

144 cm mer isolering. Vid solar plexus, direkt under den 12: e bröstkotan viktiga nervfibrer emot signaler som påverkar en? S hela välbefinnande. Energiackumulatorn EVO skyddar detta känsliga område med särskilda kanaler. Varm luft bifogade det isolerar optimalt i kylan. Systemet? Struktur processer överskott svett från fysisk aktivitet och säkerställer lämplig kylning av härden.

3D BionicSphere System i bröstet:

Utan att ge kroppen intrycket att det blir kallt, frisk luft från 3D BionicSphere System i bröstet kyler ner kroppstemperaturen. Luften tempereras inuti kanalerna, som arbetar som en sluss. Varm, fuktig luft är anordnad för att använda dynamiken i kroppsvärmen och ersattes sedan med ny frisk luft.

3D BionicSphere System på baksidan:

Garantier effektiv ventilation så fukten snabbt ond och transporteras bort. Ingen svett innebär isolerande luftfickor i vågliknande struktur skydda mot kyla.

ISO Pad:

Möjliggör riktad isolering av enskilda kroppsdelar från en kall miljö för att skydda kroppen från att frysa på vintern. Detta är hur de optimerade ISO Pads behålla mer kroppsvärmen, vilket är nödvändigt för att garantera intern funktion organ och skydda kroppsdelar som är känsliga för kyla.

SweatTraps:

Trap svett innan du börjar känna det. Svett är wicked bort så det kan avdunsta att använda värme dynamik. En film av svett för tunn för att vara märk lämnas kvar för att kyla huden.

Neural Response Effekt:

Delvis kompression sätter perifera nervcellerna i en ständig beredskap, optimerar utbytet av nervimpulser mellan muskler och hjärna ökar muskelreaktioner, sammandragningar och samordning, och minskar risken för skador och utmattning.

ISO Shoulder:

Den vågliknande struktur ISO Shoulder ligger över axlarna, hålla kroppen varm och skydda mot frossa.


Vänta inte längre utan köp X-BIONIC Effektor Power Runnig! På traininn har alla våra Herrkläder produkter full tillverkargaranti från märket X-BIONIC. När du köper i vår fitnessbutik online, kan du ta del av förmåner om du är med i vår fitness community. Gör din beställning nu och få X-BIONIC Effektor Power Runnig så snart som möjligt hem till dig.

Funktioner X-BIONIC Effektor Power Runnig

Underkläder
Rekommenderad användning
Ärmlängd
Färg

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Perfekt

-

passar perfekt, utan stress eller friktion, reglerar temperaturen väl.

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

REKOMMENDERAT FÖR DIG

Visa alla produkter

Stänga