`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

X-SOCKS

X-SOCKS Marathon Socks

X-SOCKS Marathon Socks

 • X-SOCKS Marathon Socks
 • X-SOCKS Marathon Socks
 • X-SOCKS Marathon Socks
 • X-SOCKS Marathon Socks

X-SOCKS Marathon Socks

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning X-SOCKS Marathon Socks

VI omprövas STABILITET. Över pronation eller supination betonar de leder och ligament.

The X SOCKS Marathon med Supination Bandage stabiliserar foten i dess naturliga rullande rörelse och håller den från att vända sig inåt eller utåt.

Löparen är bättre skyddade och körs mer effektivt.

Tillsammans med andra X SOCKS Technology, såsom luftkonditionering Kanal, luftflöde AnklePads und Traverse luftflödeskanaler, är strumpan det ultimata för maraton.

Tekniska specifikationer:

Teknisk sammansättning:

30% Nylon

20% Hud NODOR

17% Mythlan?

12% Polypropylen

12% Robur?

9% elastan

Materialsammansättning ::

43% Nylon

29% Polypropylen

20% Polyester

8% Elastane

Teknik:

Självjuste MANSCHETTEN:

Den självjuste manschetten anpassar sig till alla ben storlek utan att halka eller bromsande. Detta garanterar en perfekt passform och komfort.

Vristen Protector med Aircool Stripes ?:

Minskar risken för tryckpunkter och skav, och optimalt ventilerar foten.

LUFTFLÖDE? VRICKAD PADS:

Fotleder är ofta skrapas upp vid ett fall då de jut ut från sidorna av benen. För att skydda den exponerade fotled, utvecklade X SOCKS högpresterande stoppningar. Den crescentmoon formade inriktningen av luftflödet? Ankel Pads ger bästa möjliga skydd utan att påverka ventilationsförmåga aircondtioning Channel.

TOE PROTECTOR:

Vem vill vara topp behov att ta hand om hans tår. Den asymmetriska Tå Film absorberar tryck och perfekt kramar konturen av tån Film absorberar tryck och perfekt kramar konturen av theasymmetric tåområdet.

TOETIP PROTECTOR:

Alla vet den obehagliga känslan när en tå stöter ständigt upp mot skon. Efter ett tag har du en smärtsam ömma punkten. Chanserna att detta problem inträffar samtidigt gör sport är ganska hög eftersom kontinuerlig rörelse kan göra att foten glider framåt i skon. Att buffra foten från detta tryck ToeTip Protector är tillverkad av Robur? att kuddar och skyddar tårna och de särskilt känsliga spetsarna på tårna.

LAMBERTZ NICHOLSON HÄLSENA PROTECTOR ?:

Den speciella Lambertz Nicholson Hälsenan Protector förhindrar påfrestning för känsliga hälsenan eftersom den skyddas av en omgivande kudde. Denna stötdämpande kudde fungerar som en buffert mellan foten och skon och därmed förhindrar tryck och friktion

Hälskydd:

Hälen Området är särskilt benägna att blåsor: The Heel Protector absorberar friktionen och därmed effektivt minskar risken för blåsbildning.

Aircool STRIPES ?:

Ju längre dagarna blir, desto aktivare blir vi. Och aktiviteten innebär ofta sport? allt från en skön promenad till ett maratonlopp. Men så olika som de olika sporter kan vara, de har alla en sak gemensamt: sommarvärmen.

Av denna anledning har X SOCKS utvecklat en särskilt ljus linje för sommaren slitage. Den anatomiskt formade? R? rätt /? L? vänster fotbäddar är gjorda av Skin NODOR, ett garn som hämmar lukt och tillväxt av bakterier och säkerställer glatt torrt och hygieniskt fräscha fötter. Integrerad i huden NODOR materialet är Aircool Stripes ?, av andnings Mythlan? bearbetas till en finstickad nät. Dessa högteknologiska funktionella fibrer kyla och ventilera fötterna även under sulan och ger otrolig komfort även på de varmaste sommardagarna.

TRAVERSE LUFTFLÖDE kanalsystem ?:

Den traversventilationssystem säkerställer att stora delar av fotsulan, områden som normalt tätt pressas in i skon, är rätt levereras med frisk luft. För detta är den pumpverkan hos fotvalvet mobiliseras. När du kliver ner, flackare bågen krafterna frisk luft runt hela fotsulan och när bågen lyfter igen, luft sugs ut ur skon.

Anatomiskt formad fotbädd:

Hela vår kroppsvikt bärs av bara några små områden på foten. Använda den bästa tekniken som finns idag, den anatomiskt formade fotbädden anpassad till? R? rätt och? L? vänster fot, skyddar och stöder dessa utsatta områden, sulorna fots. Luftkonditionering kanalen börjar vid foten? S båge och leder ut ur skon. Värme och fukt blir kontinuerligt regleras av pumpeffekt, som säkerställer att, med varje steg, frisk luft strömmar runt foten.

Supronations Bandage:

Den innovativa wrap hämmar över pronation eller supination, dvs hålla fötterna från att vända sig inåt eller utåt.


Om du letar efter X-SOCKS Marathon Socks, så har du tur. I vår fitnessbutik online, har du de bästa priserna tillgängliga med förtroendet som butiken traininn ger dig. Du behöver inte vänta längre utan beställ dina Herrkläder produkter redan nu. traininn erbjuder ett exklusivt utbud av Strumpor för olika sorters aktiviteter. Vår Strumpor är designad för att passa dina behov och ge dig fullständig kontroll, oavsett väder.

Funktioner X-SOCKS Marathon Socks

Färg

kundens omdömen och frågor (7)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Bekväm

-

Första gången bära den, känna sig bekväm och hållbar, rekommenderad för dem som överväger att köpa en maraton sockor. Gilla det.

X-socks maraton

-

Sändning och leverans av produkten som beskrivs i försäljningen .... mycket snabbt och effektivt. Produkten uppfyller de beskrivningar som ges av säljaren .... helt rådet och definitivt platsen och / eller Trekk Inn-butik.

Utmärkt

-

Bekväm men stadig föra den bästa känslan.

Mycket bekvämt

-

det är mycket bekvämt speciellt köra LSD, rekommenderar att ha en åtminstone i din kör

X strumpor är bäst

-

Bekväm, tålig och stödjande kör strumpor som känns riktigt bra när man kör.

X-socks maraton

-

Mycket bekvämt och mycket stark med bra stöd. Ben medan du kör mår bra.

Rekommenderas

-

Sanningen att förvånad över hastigheten och effektiviteten av envío..me kärlek när realtid spårning av sändningen och speciellt när den tas emot på kortare tid än vad som redovisas i web..siempre som can'll använda denna webbplats, mycket tillrådligt

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga